Lifestyle

Ontwerp jouw geboortekaartje bij Kaartje2go!

mei 28, 2021

Vanaf het moment van een positieve zwangerschapstest gaat bij mij mijn inspiratie en gedachtenstroom lopen. Dingen die geregeld moeten worden, kamertjes die verbouwd moeten worden en het allerleukste vind ik het bedenken van het geboortekaartje. Maar dat bedenken kon ik pas vanaf het moment dat het geslacht bekend was, ikzelf vond dat praktischer. Eenmaal bekend? Aan de bak!

Helaas kwam ik pas na de geboorte van Keet achter de geboortekaartjes van Kaartje2go. Ik was wel al bekend met Kaartje2go, maar wist oprecht niet dat je hier ook geboortekaartjes kunt laten maken. Hadden we dat nou maar eerder geweten, want zoveel keuze!

Het maken van jouw eigen geboortekaartje is ook enorm simpel. De ontwerpen staan al klaar, het enige wat jij nog moet doen is het kaartje vullen met de juiste informatie en tekst, het kiezen van een enkel of dubbel kaartje, eventuele foto’s toevoegen, papiersoort kiezen en de kleur van de envelop. Oké, nu ik dit zo typ klinkt dat best veel, maar geloof mij. Dat is het niet.

Op de pagina van de geboortekaartjes kan jij direct filteren wat je wilt. Jongen, meisje, neutraal. Er is veel mogelijk! Daarna kan je scrollen door de ontwerpen, wanneer er eentje tussen zit die jou aanspreekt dan klik je erop en kan je gaan beginnen met ontwerpen (je kan hier trouwens ook gelijk kiezen of je er een bijpassende sluitzegel bij wilt, zou ik zeker doen, is zo leuk).

Eigenlijk kan je vrijwel alles van het kaartje aanpassen. De kleuren, de teksten en je kan ook foto’s toevoegen. Wanneer je alles hebt kan je jouw design opslaan of direct bestellen, een proefdruk is ook mogelijk en dit zou ik zeker aanraden met een geboortekaartje. Je hebt hem dan direct (oké een dag later) in huis en dan pas zie je wat het doet en hoe het voelt. Ook krijg je bij jouw gratis proefdruk een setje met voorbeeldblaadjes van papiersoort en kleuren enveloppen.

Dit laatste heb ik voor jullie geprobeerd. Ik heb twee geboortekaartjes gemaakt, als proefdruk. Vond ik overigens helemaaaaaal niet erg, misschien toch nog een derde kindje? Haha. In ieder geval, het is echt zo makkelijk als ik omschreven had. Ik had gewoon binnen 10 minuten een kaartje aangepast en besteld, voor 20u, dus een dag later in huis. Hoppa!

Was jij snel uit over het design van jullie geboortekaartje? Of ben je nog zoekende? Neem zeker Kaartje2go mee in jouw overweging! Je kan ze vanaf deze website ook direct naar de ontvangers laten sturen als je dat makkelijk vind.

Ben jij al bekend met de geboortekaartjes van Kaartje2go?

Liefs,
Erin

Ps. deze blog is een samenwerking, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply