Huis Lifestyle

Lekker slapen onder nieuw beddengoed

september 9, 2020

Ik was altijd al dol op slapen, maar nu ik zwanger ben lijkt het wel nog belangrijker. Stiekem is dat natuurlijk ook zo, een goede nachtrust is zo belangrijk en even zo belangrijk is een fijn bedje met lekker beddengoed. Nu wij op vakantie zijn merk ik maar weer eens wat een goed bedje en beddengoed met je doet, het tipt echt niet aan mijn bedje thuis en stiekem mis ik die enorm hihi.

Desalniettemin geniet ik evengoed hoor šŸ˜‰ Maar dit gaf mij wel de inspiratie om eens goed op onderzoek uit te gaan naar fijn beddengoed voor strakjes, voor de laatste loodjes tijdens mijn zwangerschap en de eerste dagen met de baby. Ik ben niet persĆ© een typje die tussen de middag graag haar bedje in duikt, maar van de kraamzorg zal ik af en toe eens moeten haha. Dus laat ik mij maar eens voorbereiden hierop.

Zo kwam ik bij de website Weids Wonen & Slapen uit, wat een fijne keuzes! En allemaal even mooi. Ik geloof dat ik hier wel een shopronde kan houden! En in ieder geval wat inspiratie showen aan jullie. Wij hebben onlangs onze slaapkamer weer verplaatst van zolder naar de eerste verdieping en het moet een lichte kamer blijven, dus licht beddengoed is een must.

Ik zag deze (Bio Satijn Katoen) en ben stiekem verliefd, dit is echt het hotelgevoel voor thuis! Sowieso vind ik wit altijd wel erg mooi, dus dat komt er in ieder geval.

Of trouwens deze:

Toevallig keek ik ook nog even bij de dekbedden. Noem me lomp, maar ik kwam in mijn hoofd niet verder dan wollen- of seizoensdekbedden, maar wist jij al dat er ZOOOOOOVEEL meer keuze was dan dat? Van een satijnen dekbed tot kasjmier dekbed en zelfs bamboe. Bizar al die keuzes hihi. Wij hebben nu een vier seizoenen dekbed en tot nu toe tevreden mee, maar ben zeker wel benieuwd naar andere opties wanneer ons dekbed aan vervanging toe is. Hebben jullie hier nog voorkeur in? En iets wat ik altijd uitstel: het kopen van een hoofdkussen, dit vind ik echt zo moeilijk! Verschillende materialen, keuzes, vormen, lengtes, je kan het zo gek niet bedenken en het is er. Ik heb er nu eentje die ik een jaar of vijf heb, stiekem wel aan vervanging toe, maar ik durf niet zo. Merk wel dat de uitleg op deze website vrij simpel en begrijpelijk is. Durf ik het nu wel?

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat promotie, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply