Mode

Blundstones voor je mini-me

september 17, 2020

Senn is een echte rauwdouwer. Springen, klimmen, rennen, vallen en daarna weer opstaan om vervolgens hetzelfde weer te doen. Ik hou mijn hart 24/7 vast en ben 1000 grijze haren rijker sinds ik moeder ben. Ja, het is met recht een jochie te noemen haha.  

Een goede en degelijke schoen is voor dit altijd bewegende kindervoetje dus zeker geen overbodige luxe. Ik heb namelijk wel eens de fout gemaakt om vooral te kijken naar prijs en looks, maar dat gaat bij Senn niet op. Goedkoop is veelal duurkoop en takelen binnen een dag af. Zonde! Natuurlijk groeit een kindervoetje snel, maar met die voetjes moeten ze nog hun hele leven doen, dus ik betaal dan liever iets meer. Helemaal wanneer het om een schoen gaat waar hij werkelijk alles mee kan. Zomers, winters, zandbak of watertafel, de Blundstone kinderschoenen kunnen alles aan! 

Je snapt dus wel dat ik als een klein kind stond te springen toen ik hoorde dat er een paar Blundstones voor Senn onderweg waren, AAHH! De versie die wij hebben gekregen zijn de Blundstone 531, dit is eigenlijk de “klassieke” Blundstone en kan je leuk combineren met een volwassenen paar. Zo kan je dus super leuk twinnen met je kindje (wat wij uiteraard ook doen hihi). De schoenen zijn van leder en hebben aan de zijkanten elastiek. Ook hebben ze aan de voor en achterkant lussen zitten, hiermee kan je ze makkelijker aantrekken. Het lukt Senn zelfs al zelf!  

Ook kunnen de zooltjes uit de schoenen genomen worden, dan kunnen er bijvoorbeeld nog op maat gemaakte zooltjes in en het geeft wat ruimte in groei.  

Ik was in het begin een beetje bang dat de schoenen voor Senn te lomp zouden zijn, maar na contact met Blundstone was al snel duidelijk dat elke schoen een andere pasvorm heeft. Voor zowel smalle al bredere voeten, deze kunnen prima bij de smalle voetjes van Senn. Hij rende er zelfs zo op weg haha. Het liefste doet hij ze ook aan als hij gaat slapen, dat mag dan weer niet van mij 😉

Ik heb de schoenen nog wel ingesprayt met een lederspray, vind ik toch altijd wel een prettig idee. Leder werkt altijd een beetje en wordt nog soepeler, dus ook dit is iets om rekening mee te houden! 

Afgelopen weken was het best heel warm, maar ze stonden zo leuk onder Senn zijn korte broek. Ik vond het echt heel stoer! Ook bij een skinny trouwens. Prima te combineren dus 🙂 Ben jij nou ook benieuwd naar deze stoere schoenen voor je ukkie? Kijk dan even hier

Liefs,  
Erin 

    Leave a Reply