Baby

Een bellypaint!

augustus 24, 2020

Ik merk dat wij deze zwangerschap alles 180 graden anders doen. We zijn bewuster, met zowel de baby als mijn lichaam, we leggen meer vast, ondernemen meer en zijn langzamer in het gereedmaken voor alles voor de baby. Nu scheelt het misschien dat het een tweede kindje is, van veel dingen wist ik het bestaan niet af tot Senn geboren was haha :’) Ik doe er nu mijn voordeel mee! Zoals met deze Bellypaint.

Ook scheelt het dat ik nu actief ben op sociale media, mijn energiebron, mijn andere kindje hihi. Zo raakte ik in gesprek met Machteld van Made Creatives, een creatiever mens heb ik eerder niet ontmoet! En zo leuk en open. Tijdens ons eerste telefoongesprek merkte ik direct een klik, heel fijn. Machteld maakt Bellypaints, maar ook gipsafdrukken, geboorteborden en herinneringdoosjes. Voor ieder wat wils! Wij besloten een Bellypaint te gaan doen, wat ik stiekem retespannend vond haha.

Machteld weet zich heel goed te verplaatsen in jou als zwangere. Ze weet de gevoelige plek te raken en een dierbare herinnering te creëren, dat is echt onwijs knap. Mede door haar eigen ervaring als moeder weet ze hoe belangrijk een waardevolle herinnering is.

Wat onwijs leuk is aan een Bellypaint (het complete pakket) bij Machteld is dat je deze eigenlijk helemaal zelf kunt ontwerpen, alles staat vrij zodat je een ontwerp krijgt die past bij jou als vrouw, als zwangere, als gezin. Het is heel mooi om te zien dat echt alles mogelijk is en je niet alleen kunt kiezen uit standaard ontwerpen. Ik had een beeld in mijn hoofd zitten en heb door middel van foto’s en losse plaatjes het geprobeerd uit te leggen, ze wist precies wat ik wilde en ging aan de slag. Nog geen week later kreeg ik het ontwerp te zien: WAUW! Echt, zo onwijs tof geworden. Precies zoals wij zijn en zoals wij wilden. Je kan eventueel nog een keertje feedback geven, maar dit was niet het geval. Het ontwerp was meer dan perfect 🙂

De studio zit in Ede, wij moesten hiervoor een eindje rijden, maar was geen probleem voor ons. Gemiddeld duurt een paint zo’n anderhalf tot twee uur, bij ons wat langer omdat het ontwerp van de baby heel fijntjes was. De setting was enorm rustgevend en ik kon oprecht lekker zitten met mijn bolle buik, zo fijn! Lekker kletsen en voordat ik het wist was er twee en een half uur om. Bizar! Na afloop worden er nog mooie foto’s gemaakt, krijg je het ontwerp mee en een afdruk op doek. Maar het allermooiste vond ik nog wel de ervaring, de waardering voor je buik, het stilstaan bij het wondertje in je buik. Het is echt een enorm bijzondere ervaring die ik je echt kan aanraden. Want als er iets belangrijk is bij een zwangerschap is het wel bewustwording.

En stiekem, bij thuiskomst vond ik Senn zijn reactie onbetaalbaar. Ik deed mijn shirt omhoog en Senn: “DAT IS MIJN ZUSJE! OH WAT EEN SCHATJE!” Geloof mij, dan smelt je. Zie hieronder het proces:

Wil jij nou ook een Bellypaint doen? Kijk dan even op de site van Machteld.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply