Lifestyle verzorging

Goodiebox – Dutch Beauty Award

april 1, 2020

Met zekerheid durf ik te zeggen dat deze box één van mijn favorieten was haha 🙂 Wat een onwijs fijne producten zaten er deze maand in! HEERLIJK! 😀 Lees je mee?

Karmameju

Wanneer je bijvoorbeeld vaak onder de douche staat, veel zwemt of wanneer je een hele gevoelige huid hebt, dan is hydrateren enorm belangrijk. Alleen dan blijft de PH-waarde goed op peil en heeft je huid voldoende vocht. Deze crème, die iets weg heeft van een serum, voed de huid enorm en zorgt er daarbij voor dat de huid zich hersteld. Ik heb na het douchen altijd een hele droge huid, dit is nu veel minder door het gebruik van deze crème.

Starskin

Dit is een masker met twee stappen: eentje met een capsule met olie en daarna komt het sheetmask. De olie verzorgd de huid met vitamines en vetzuren om de huid te voeden en de sheet zorgt voor vochtbalans.

Comme Deux

Met dit merk ben ik inmiddels wel bekend en iedere keer word ik weer blij van producten van Comme Deux. Dit is een lippenbalsem met olie, vitamines en squalaan. Hij plakt niet (FIJN!) en geeft je lippen een mooie glans.

Miqura

Dit is een masker voor je billen, hier had ik echt nog nooit van gehoord haha. Maar het schijnt dus echt een toppertje te zijn. Het masker werkt vochtinbrengend en maakt de huid strakker. Het masker moet 15 minuten inwerken. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar ik laat het je weten zodra ik dat doe 😉

Rituals

HOERAAAAA voor Rituals! Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar de dagcrème van Rituals en nu kan ik hem proberen. Dit is een anti-age dagcrème en helpt fijne lijntjes te verminderen. Hij is heel licht en trekt snel in. Ik vind hem vooralsnog erg fijn!

Roze Avenue

Een droogshampoo! Ik kan werkelijk niet zonder haha. Ik fris regelmatig mijn haren tussen de wasbeurten op met een droogshampoo, zo hoef ik het niet zo vaak te wassen, maar ziet het er ook niet vet uit. Deze droogshampoo is ook erg fijn, maakt je haar niet al te stug, maar werkt precies zoals het zou moeten.

Wil jij de Goodiebox ook ontvangen? Kijk dan snel eventjes hier!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply