Lifestyle Winnen

Larissa tekent + winactie

januari 1, 2019

GELUKKIG NIEUWJAAAAAAR!! Ik ben dus echt gek op grafische of getekende portretjes, ikzelf ben daar niet de meest creatieve persoon voor. Althans niet op dat gebied haha, dus ik startte mijn zoektocht naar de leukste illustrators!

Tijdens deze zoektocht kwam ik het Instagram profiel van Larissa tekent tegen, of eigenlijk, ik volgde haar al super lang en merkte dat ik deze stijl toch het leukste vond. Lieflijk, vrolijk en gewoon leuk!

Het leuke is ook nog dat je bij Larissa bijvoorbeeld ook nog smartphone cases kan kopen, kussenhoesjes kan laten maken en shirts personaliseren. Hoe tof? Dus niet alleen een portret voor aan de muur! En trouwens, zelfs binnen de portretjes heb je nog 3 keuzes die je kunt maken: insta, modern en lief. Elke keuze heeft een andere stijl. Daarbij kan je ook nog ervoor kiezen om extra personen, huisdieren of attributen toe te voegen.

Na overleg kreeg ik de instructies om één of meerdere foto’s te sturen, van de mensen die ik op de illustratie wilde. Het gezinnetje dus. Gelukkig hoefde het niet een complete foto te zijn, dus ik koos er eentje van Peter en mij samen en eentje van Senn los. Larissa heeft deze, ook nog eens super snel, tot één mooi portret omgetoverd. En wauw! IK BEN VERLIEFD!

Hij is echt mega tof geworden. Wat trouwens ook heel fijn is, ik kon de kleurtjes zelf kiezen. Zo past het bijvoorbeeld altijd binnen je interieur 🙂 Ik koos voor pastel en oker. Goed gelukt denk?

Ik ben dus fan! En het leuke? Ik mag een portret (tot max. 4 personen) weggeven aan één van mijn volgers! Wat moet je hiervoor doen?

– Volg Larissa Tekent op Instagram
– Volg mij op Instagram
– Tag een vriendje of vriendinnetje
– Vertel ons waarom juist JIJ een illustratie wilt winnen!
– Extra kans maken? Deel deze foto in je story of op je profiel en tag ons erin. Dan zien we hem zeker weten 🙂

Succes!
Niet wachten tot je weet of je gewonnen hebt? Kijk dan eventjes op de website van Larissa voor de mogelijkheden.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply