verzorging

Goodiebox: The reflection box

december 30, 2018

Tijdens al deze drukke dagen kan het een beetje voelen alsof je leven in één waas voorbij gaat. Je wordt geleefd, overal afspraken staan en negen van de tien keer moet je ook nog werken tussendoor. Man man man..

Het is dus zeker wel chill als je dan even, al is het maar even, tijd hebt om stil te staan en jezelf in het zonnetje te zetten. Glittertje op, olietje smeren en make-up on top: shine!

Deze editie van de goodiebox is daar dus precies voor bedoeld. Jezelf terugvinden tijdens al deze feestdagen, nou, die kan ik dus wel gebruiken! Benieuwd wat er in de box zit? Komt ie 😀

Eyepencil van Lord and Berry

Ik heb stiekem al in geen eeuwen meer een oogpotlood gebruikt. Vroeger had ik die dagelijks op en dan zo zwart mogelijk op mijn waterrand, niet bepaald bevorderlijk voor een wakkere en open oogopslag. Maargoed 😉

Ik vond het dus eigenlijk wel weer leuk om oogpotlood te gebruiken, deze keer wel iets minder heftig. Wat zeker heel goed kan bij dit product! Hij is lekker zacht, smeert goed uit en je kan zelf bepalen hoe zwart je hem wilt. Fijn!

Balance Me Vitamin C repair serum

Dit serum zorgt ervoor dat je na een zwaar feestnachtje jouw huidje weer kan verzorgen en verblijden. Een echte hydratatie boost voor de huid dus!

Goed, een zwaar feestnachtje heb ik niet gehad. Ik heb wel een peuter die sowieso nog 2 keer en meestal nog vaker wakker is in de nacht, dus dit staat wel gelijk aan een feestnacht denk? 😉 In ieder geval, heeft dit serum mijn huidje zeker opgepept. Bij de productomschrijving staat ook dat het voor een gelijkmatige teint zorgt, dit heb ik niet zo gemerkt bij mij. Wellicht ook wel omdat mijn huid hiervoor net te onrustig is. Ik merkte wel dat, buiten de littekentjes om, de pigmentvlekjes wat milder werden.

Gosh Effect Powder

Tja, glitters. Altijd een goed idee toch? Dit is een losse oogschaduwpoeder van Gosh en heeft een mooie metallic glans in de pigmentatie zitten. Ik vind hem wel echt heel tof!

Rituals Ritual of Ayurveda Dry Body Oil

Rituals, wie kent het niet? Toevallig had ik deze body olie al een poosje geleden in een groot formaat gekocht. Het is echt een ideale olie voor zowel het lichaam als voor de puntjes van je haar. De geur is iets zoet en ruik je heel lang.

De olie trekt ook wel snel in de huid, waardoor je hem bijvoorbeeld direct na het douchen en voor het aankleden nog op kan smeren. Je kleding wordt er niet vet of vies van.

Bellapierre Cosmetics Concealer Palette

Dit merk heeft natuurlijke en minerale make-up en als je me al langer volgt dan weet je wel dat hier echt mijn voorkeur ligt. Sowieso merk ik dat producten zoals van dit merk, mijn huid veel blijer maken.

Het palette heeft drie verschillende kleuren, hiermee kan je dus echt elk vlekje en onzuiverheidje mee dekken. Ik zelf ben vooral fan van de groene concealers, deze vervaagt mijn littekentjes echt mega goed.

Al met al dus weer een hele chille Goodiebox! Wil jij hem nou ook bestellen? Doe dat dan via deze link.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply