Mode

Laarsjes met hakken via Omoda

december 29, 2021

Ik ben dol op schoenen met hakken, maar draag ze eigenlijk amper. Dat heeft er vooral mee te maken dat mijn wederhelft net zo groot is als ik ben, dan vind ik het dus zelf heel storend als ik groter ben haha. Niemand zal zich eraan storen overigens, alleen ik.

Maar! Toch heb ik voor het eerst sinds tijden weer hakken in huis. Hele toffe boots van Shabbies. Ze zijn stoer, MEGA comfortabel en ook niet te hoog. Deze durfde ik dus wel aan 😉 En maar goed ook! Want toen ik ze binnenkreeg was ik echt direct verliefd op de schoenen. Ze zijn van suède (leer), de hak is niet te hoog (7 cm) en ze zitten dus enorm comfortabel. 

Deze enkellaarsjes staan stoer bij een mooie skinny, maar ook erg leuk onder een rokje of jurkje. Je zou ze zelfs nog heel stoer kunnen dragen met blote benen in het voorjaar of in de zomer.Daar hou ik altijd wel van: schoenen die je een heel jaar aan zou kunnen. 
Toegegeven, het was wel weer even wennen om op hakken te lopen. Ik denk dat dit zeker 5 jaar geleden is geweest, toen danste ik nog op hakken, maar dat is ook echt het enige geweest haha. Blijkbaar is het net als fietsen: je verleert het nooit! Dus kortom: zoek je fijne, kwalitatief enorm goede laarsjes met hakken? Overweeg deze Shabbies via Omoda! (Er zijn ook trouwens hele andere toffe modellen te koop via Omoda, en als je nou meer inspiratie zoekt, lees dan even mijn eerdere blogs over de schoenen van Omoda).

Liefs,
Erin

ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply