Baby

Baby- en kinderitems van Baby Bird Store

oktober 18, 2020

Ik ben dol op gepersonaliseerde producten, dat geeft vaak net dat beetje extra en maakt het wat waardevoller. Als die gepersonaliseerde producten dan ook nog eens van hout én handgemaakt zijn, aaaaah dan maak je mij helemaal blij hihi. Zo dus ook de producten van Baby Bird Store.

Baby Bird Store is opgezet door Annemiek en Theo-Marien, zij zijn in 2019 ouders geworden van hun eerste kindje en worden dolgelukkig van het maken van unieke producten. Die ook nog eens hip en vernieuwend zijn. Super leuk! Van geboortecirkels tot houten namen en van houten poppetjes tot wanddecoratie. Je kunt het zo gek niet bedenken, ze hebben alles!

Van Baby Bird Store heb ik twee onwijs leuke houten cirkels mogen ontvangen. Eentje met de tekst: “it’s a girl” en eentje met de tekst “baby coming soon”. Super leuk om te gebruiken voor foto’s maar ook voor decoratie op de slaapkamer van de kleine meid. Ik wil ook voor de geboorte van baby Annie nog een mooie cirkel ontwerpen, lijkt me zo leuk om daar haar geboorte mee aan te kondigen.

De gepersonaliseerde cirkels kan je helemaal eigen maken. Van het lettertype tot icoontjes, wat jij wilt komt erop. Wel net zo prettig!

Weet jij al wat je wilt shoppen van Baby Bird Story? 😉

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply