Lifestyle

Kleine wasjes, grote wasjes

december 16, 2020

Ooit zei iemand tegen mij: “Ach Eer, hoe groter ze worden, hoe minder was je krijgt.” Ik hield mij vast aan deze opmerking, maar niets is minder waar haha. Die bergen was lijken steeeeeds groter te worden en helemaal nu onze dochter ook geboren is, loopt de was uit de hand. Oeps.  

Maar zonder grapjes, het lijkt altijd wel alsof wij voor de hele buurt aan het wassen zijn want de bodem van de wasmand heb ik al heel lang niet meer gezien en wij doen sowieso één was per dag, eigenlijk nog vaker twee. Met het wassen is ook nog niet alles gezegd, want na het wassen heb je nog een droger die aan moet, daarna moet alles opgevouwen worden en daarna nog in de kasten. Jongens, onmogelijk.  

Gelukkig kwam daar Witte Reus om de hoek! Want een goed begin is het halve werk. Witte Reus is een groot merk met diverse schoonmaakproducten, zo dus ook verschillende soorten wasmiddel. Voor elke was wat wils. Ik heb van Witte Reus een aantal producten gekregen, zowel vloeibaar wasmiddel als caps. Caps had ik nog nooit eerder gebruikt voor de was, maar wat is dit handig! Je gooit gewoon zo’n caps tussen je was en draaien maar. Je hebt direct de juiste hoeveelheid wasmiddel, dus ook weinig verspilling. Top!  

Maar ook het vloeibare wasmiddel is heel erg fijn, de geur is onwijs fijn en fris. Blijft ook lang hangen, dus je hebt echt een fijne frisse was als het in de kasten ligt. Lekker! Je zou denken, Erin zou niet de juiste persoon zijn om tips te geven, maar ik doe het toch. Want ook voor mij zijn tips handig 😉 Dus hier komen ze:  

  1. Scheid je was al-tijd  
  1. Vouw het direct na het drogen op en leg het weg 
  1. Doe tussen je beddengoed nog een blokje pure zeep als je het opvouwt, zo blijft de geur aanwezig 
  1. Gebruikt goed wasmiddel, dit is beter voor je wasmachine ook 
  1. Doe alle ritsen, klittenband, haakjes etc dicht als je gaat wassen 
  1. Doe kleine dingen in een waszakje  

Waar je Witte Reus kunt shoppen? Bij Plein.nl! Hier heb je alles voor je dagelijkse verzorging (lees: van shampoo tot wc-reiniger, van wasmiddel tot tandpasta). Ik vind dat dus echt ideaal, zo kan ik alles in 1x bestellen.  

Benieuwd naar jullie aanvullingen! En zeker Witte Reus gaan testen, zo fijn.  

Liefs,  
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply