Boeken

Shoppen tijdens Black Friday bij Kinderboekenkado.nl!

november 26, 2020

Ik lijk dit jaar wel extra gevoelig voor Black Friday, geen idee hoe het komt haha. Wellicht door het feit dat ik met een newborn thuis zit en door corona toch niet perse ergens heel wil 😉 Dan is online shoppen DE oplossing! Ik besloot dus ook de cadeaus voor Senn en Keet online te winkelen bij Kinderboekenkado.nl. Ik ben namelijk dol op alles wat te maken heeft met kinderboeken.

Ik heb een aantal jaar geleden met veel plezier in een boekhandel gewerkt, hier was ik enorm vaak te vinden in de kinderboekenhoek. Senn was toen al geboren, dus een prima excuus 😉 Hoewel Senn in het begin nog weinig had met boekjes, is dat nu wel anders en ik hoop dan ook dat Keet het net zo leuk vind als ikzelf en haar broer.

kinderboekenkado
kinderboekenkado.nl

Bij Kinderboekenkado.nl kan je heel veel leuke kinderboeken en artikelen gerelateerd aan kinderboeken shoppen. Van knuffels tot kleurboeken, van posters tot behang. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het van Nijntje, Kikker, Buurman & Buurman. Onwijs leuk en lekker praktisch alles op één plek. Ik heb een aantal boeken, een knuffel, spelletjes en een kleurboek ingeslagen.

kinderboekenkado.nl

Want hoewel wij van Senn echt wel al een flink aantal boeken hebben, zijn er gelukkig nog onwijs veel die wij niet hebben! Wat altijd een beetje jammer is, is dat op alle boeken een vaste prijs zit. Dit wordt vastgesteld en geen elke winkelier of webshop mag hiervan afwijken, zo kan je dus geen korting geven op boeken. Gelukkig kan Kinderboekenkado.nl wel 10% korting geven op de overige spulletjes in de webshop EN word je bestelling gratis verzonden. Dat scheelt sowieso al!

Wat ga jij allemaal shoppen bij Kinderboekenkado.nl? 🙂

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply