verzorging

Kiehls avocado-lijn

augustus 15, 2019

Ik kreeg een super leuk pakketje van Kiehls binnen, ik vind het altijd heerlijk als bedrijven er een kunstwerk van maken. Zo was het ook bij dit pakketje: compleet met mok en echte avocado. Leuk! 🙂 In deze blog kan je dan ook lezen over een paar producten uit de Kiehls avocado-lijn.

Buiten de mok en de avocado om zaten er ook nog twee producten in het pakketje: een nourishing hydration mask en een eye treatment. Beide op basis van avocado.

Nourishing hydration mask

Dit is een gezichtsmasker waardoor je huid gevoed en gehydrateerd wordt. Het masker is gebaseerd op een rijpe avocado, hierdoor is het een heel zacht masker geworden. Je huid wordt er goed door gevoed en blijft heeeeeel zacht achter. Ook zit er geen parfum in, fijn voor de gevoelige huidjes. En dat merk ik ook wel! Doordat er geen parfum in zit en door de zachte substantie is dit een heel fijn masker voor mijn huidje. Ik merk dat het echt wat doet voor mijn huid: hij wordt er rustig en glad van. Vooral een dag later merk ik minder roodheid en ook is mijn huid minder droog. Jippie!

Het wordt aanbevolen om deze drie keer in de week te gebruiken, dit vond ik voor mijzelf een beetje veel, dus ik heb het op 1 (heel soms 2) keer in de week gehouden. Dit was prima 🙂

Eye treatment

Dit is een crème voor rondom je ogen, zorgt voor verzorging en hydratatie van de gevoelige huid. Ook verzacht deze de rimpels rondom je ogen. Hierover kan ik dan weer wat minder zeggen, buiten dat ik het gewoon een hele fijne en zachte crème vind. Hij smeert goed uit en trekt snel in. Ook wel fijn dat het in een potje zit. Meestal heb ik hier een haat-liefde verhouding mee (lees: niet zo hygiënisch), maar met een tube oogcrème heb ik altijd te veel, met een potje kan ik dus beter doseren!

Beide dus fijne producten die ik zeker blijf gebruiken. Sowieso ben ik fan van Kiehls: een fijn merk, iets duurder, maar zeker waar voor je geld. De producten zijn veelal van natuurlijke ingrediënten en daar hou ik van. Goed voor de natuur en goed voor je huid.

Heb jij producten van Kiehls? Of misschien uit deze avocado-lijn?

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply