verzorging

L’Occitane producten

augustus 20, 2019

Nog zo’n fijn musthave merk: l’Occitane! Mooi qua verpakkingen en fijn qua ingrediënten. Heerlijk dus! Het stond altijd nog op mijn wishlist, maar helaas nog nooit kunnen proberen, tot ik deze twee l’Occitane producten binnen kreeg. Benieuwd naar? Lees snel verder!

Ik kreeg twee lipproducten binnen: een Multi-balm en een lipstick. De Multi-balm is een zachte basis voor op je lippen. Je kan hem aanbrengen als een lippenbalsem of echt als basis voor je lipstick zodat deze goed blijft zitten. De balm is voedend en hydraterend en ook nog verkrijgbaar in kleurtjes. Die ik heb is doorzichtig, hooguit een klein glansje, voor mij prima!

Ik vind het ook oprecht een hele fijne lippenbalsem. Normaliter heb ik met lippenbalsems dat ik na gebruik juist droge lippen krijg, maar met deze heb ik dat helemaal niet. Super fijn! Ook zit er een fijn geurtje aan. De balm is voornamelijk gemaakt van pompelmoesolie, granaatappelolie en wortelolie.

De lipstick is vocht inbrengend en verzorgt de lippen. Ook vrij van dierlijke ingrediënten en 100% vegetarisch. De lipstick ziet er ook leuk uit, want alleen het midden van de lipstick is gepigmenteerd, hierdoor krijg je ook wel een hele mooie en subtiele verdeling van de kleur. Je kan dus zelf kiezen hoe fel je hem wilt hebben. Wat voor mij zeker een must is! Ik ben niet zo’n fan van een mega opvallend kleurtje op mijn lippen, dus hiermee kan ik hem goed zelf bepalen. De lipstick voelt ook wel heel fijn, hoewel het voor mij altijd even wennen is als ik echt een kleur draag: bang dat ik uiteindelijk gekke randjes en rimpeltjes krijg. Maar eigenlijk gaat het wel heel goed met deze! Voor de mensen die niet graag lipstick dragen, is dit zeker een fijne middenweg. En in veel kleurtjes verkrijgbaar!

Ben jij al bekend met l’Occitane producten?

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply