Lifestyle

Je laptop veilig vervoeren

oktober 25, 2019

Nu ik een heuse ondernemer ben, ga ik vaak met mijn laptop op pad. Voorheen deed ik hem altijd gewoon zo, los in mijn tas. Niet helemaal goed voor mijn laptop, maar bij gebrek aan beter moest het toch maar. Ik zat namelijk ook niet te wachten op zo’n mega laptoptas die ik mee moest gaan slepen.

Toch was de oplossing simpeler dan ik dacht! Namelijk een laptopsleeve van Sleevy. Oprecht, nooit nagedacht over een sleeve voor mijn laptop, maar nu ik hem heb is het zo logisch.

Sleevy.nl is dus een website die hoezen en tassen voor je laptop en tablet verkoopt. In de meest leuke en originele designs. De hoezen (en tassen) van Sleevy beschermen de laptop tegen krassen, vuil en stof. Ook zijn de hoezen bestemd tegen opspattend water, altijd fijn in dit waterige landje 🙂 De hoezen zijn gemaakt van neopreen, dit is licht rekbaar en slijtvast. Je zal dus niet zomer een stukke of versleten laptophoes hebben. Een puntje waar ik nooit over nagedacht heb, maar die wel toegepast is op deze hoes: de rist heeft aan de binnenkant een bescherming waardoor de rits dus niet in aanraking komt met je laptop, geen krassen dus! Oh! En de hoes is schokdempend, fijn.

Er is dus echt keuze uit zoveel designs, dat ik het helemaal lastig vond om te kiezen haha. Uiteindelijk ben ik voor dit bloemenmotiefje gegaan. De kleuren zijn niet te overheersend en hij staat gezellig in mijn tas. Toch keek ik bij het schrijven van deze blog weer op de site en kwam ik weer een leuke hoes tegen, och, misschien nog eentje voor de afwisseling? 😉

Meet wel voor het bestellen je laptop en/of je tablet goed op! De hoezen zijn nauwsluitend, dus het mikt best nauwkeurig. Als je goed meet, dan kan het bijna niet fout gaan. Zelfs mij is het gelukt haha.

Ook hoef je niet lang te wachten op je bestelling, met ongeveer 2 werkdagen heb jij je sleeve in huis. Heb jij al een leuk design gevonden? Shop ze hier.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, heb je hier vragen over of wil je er meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

 • Reply
  Alexandra
  oktober 30, 2019 at 1:39 pm

  Zo’n hoes lijkt me handig voor mijn laptop. Goeie tip.

  • Reply
   miniliefde
   oktober 31, 2019 at 7:44 am

   Ja is zeker heel fijn!

 • Reply
  Linda
  oktober 30, 2019 at 2:55 pm

  Het ziet er vrolijk uit. Altijd leuk accessoires.

 • Reply
  Georgina Lifestyle
  oktober 30, 2019 at 8:06 pm

  Leuk dessin! Het is wel belangrijk om je laptop te beschermen. Toch zonde als je je laptop zou beschadigen.

 • Reply
  Jouvence
  oktober 30, 2019 at 8:15 pm

  Wat een leuke en vrolijke laptop hoes is dit!

  • Reply
   miniliefde
   oktober 31, 2019 at 7:45 am

   Ja een fijn printje he !

 • Reply
  Mandy
  november 3, 2019 at 11:32 am

  Oh die is echt heel mooi! Ik had altijd zo’n saaie grijze..

 • Reply
  Manon
  november 3, 2019 at 7:25 pm

  Nog eentje voor de afwisseling klinkt als een goed plan, haha.

 • Reply
  Sherry
  november 3, 2019 at 8:12 pm

  Wat een prachtige hoes Ik wil er ook graag eentje.

Leave a Reply