Mode

Bergstein Laarzen

september 17, 2019

Ik denk dat bijna iedereen de laarzen van Bergstein wel kent, die vrolijk gekleurde booties aan de voetjes van menig kind! Ideaal voor het buitenspelen, voor het stampen in plassen en om zelf aan te doen. Praktisch! Ook wij zijn in het bezit van deze vrolijke stappers.

Bergstein is in eerste instantie bekend geworden door de regenlaarzen, deze zijn gemaakt van natuurrubber en hierdoor dus ook lekker soepel. Hierna zijn er nog duurzame sloffen toegevoegd aan het assortiment! Ook voor volwassenen (!!). Deze zijn gemaakt van duurzame schapenwol en dus heerlijk zacht en warm.

Voor Senn hebben wij twee paar laarzen: gele en donkergroene. De gele in maatje 22 en de groene in 23. Stiekem zijn ze eigenlijk beide prima voor hem, hoewel in de groene hij nog wel een poosje kan groeien. Wat ik vooral heel fijn vind aan deze laarzen is dat je ze gewoon snel kunt aanschieten! Even snel snel, laarzen aan en gaan! Senn kan ze inmiddels ook prima zelf aan doen (oké, soms nog de verkeerde laars aan de verkeerde voet haha). Je kunt de laarsjes kopen voor €31,99 en de slofjes voor €29,99. Bekijk op de website van Bergstein even de verkooppunten, hier kan je ze allemaal vinden!

En daarbij, ze staan super schattig! En het leuke? Ik mag een paar Bergstein laarzen in een kleur naar keuze weggeven aan één van mijn volgers! YAAAAAAY!

Wil je meedoen?
– Volg Bergstein op Instagram (@bergstein)
– Volg mij op Instagram (@miniliefde)
– Tag twee vriendjes of vriendinnetjes.

Succes!

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

Leave a Reply