verzorging

Goodiebox – From me to me

januari 16, 2020

Die decembermaand, drukte van jewelste! Ik ren van hot naar her en vergeet van voor dat ik van achteren leef. Begrijp me niet verkeerd, ik vind die gezelligheid heerlijk, maar kan dan ook echt snakken naar een momentje voor mijzelf. Nu december achter de rug is, kan ik dus optimaal genieten van de Goodiebox.

Deze Goodiebox heeft het thema: From Me To Me. Dus echt: neem die tijd voor jezelf! Het is je gegund. Benieuwd naar de producten? Lees maar mee 🙂

UC Natural

Een heerlijke scrub! Voorheen kon ik er niet zo veel mee, had er weinig behoefte aan haha. Maar tegenwoordig vind ik scrubs zo fijn. Deze is ook echt heel lekker en een echte toevoeging aan je doucheroutine. Hij ruikt lekker naar mango en werkt dus verfrissend. Deze scrub is verkrijgbaar voor €17,50 (250ml).

Phase Zero make-up

Een mooi glittertje als oogmake-up, werkt altijd en werkt bij iedereen. Zorgt voor een frisse look en je benadrukt je ogen, nooit verkeerd. Deze oogschaduw kan je ook op verschillende manieren gebruiken: zowel droog als nat, net hoe intens je hem wilt! De oogschaduw is verkrijgbaar voor €10,05.

Niré beauty

Een lekkere fluffy blush brush! YAAAAY! Meer heb ik er niet over te zeggen eigenlijk. Behalve dan dat de haren synthetisch zijn, dikke prima en brush €16 is.

Moshi Moshi Mind

Een haarhanddoek! Hier was ik altijd al benieuwd naar, maar eigenlijk nooit gekocht. Misschien is het wel zo’n ding die je nooit gebruikt. Niets is minder waar, ideaal is dit! Ik moet wel heel eerlijk zeggen, ik vergeet het ook wel vaak. Gemak dient de mens en als ik al een handdoek heb, dan knoop ik die net zo makkelijk daarna in mijn haar. Toch blijft deze hair towel wel 100x beter zitten haha.

Jorgobé

Een scrubmasker, ik gebruik ze niet zo vaak omdat mijn huid vrij gevoelig is. Ik gebruik dan liever 1 of 2 keer per week een gezichtsscrub en daarna een facewash, zo weet ik zeker dat het goed gaat. Toch heb ik deze uiteraard getest en stiekem is hij heel fijn! Niet heftig en wel lekker verfrissend 😀

Ben je al om? Ik geniet iedere maand weer zo van de Goodiebox! En voor €19,95 per maand kan jij hem ook thuis ontvangen, zeker doen.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply