Lifestyle

BlogBox feestdagen box!

januari 15, 2020

December is alweer een weekje achter de rug, maar ik ben stiekem nog een beetje aan het nagenieten haha. Wat een fijne maand is dat toch! De maand van geven, dat vind ik tenslotte het leukste, maar ook evengoed de maand van krijgen. Zo kreeg ik deze maand een onwijs goedgevulde BlogBox! Ik kan je verklappen, dit was een feestje!

De BlogBox is samengesteld door RVGPR en bevat allemaal fijne producten van mooie merken. Een heus cadeau voor onder de kerstboom! Hoewel, ik kon mijn nieuwsgierigheid niet in bedwang houden en heb de box voor de kerst al uitgepakt, sorry.

Daarentegen weer fijn voor jullie, want nu kunnen jullie de inhoud van deze box bewonderen! Lees je mee?

Van Asmodee zit er een gezelschapsspel in de BlogBox: DiXit. Het is een kaarspel welke je kunt spelen met de nodige fantasie. Iedere speler heeft een selectie kaarten in zijn of haar hand en gaat één van die kaarten omschrijven, iedere speler legt vervolgens een kaart uit zijn of haar hand op tafel, OOK degene die de kaart omschreven heeft doet dit. De kaarten worden geschud en hierna moet er gekozen worden. Zo kom je steeds een stapje verder op het bord.

Ook bevat de box een pakket van het merk LEEV. Leef produceert gezonde en lekkere producten die ook nog eens eerlijk zijn. Ook zitten hier bakmixen tussen van uitpaulineskeuken. Erg lekker allemaal! EN de winst van LEEV wordt ook nog gedeeld onder jongeren die het nodig hebben. Je doet er dus nog iets goeds mee ook. De producten van LEEV zijn verkrijgbaar bij AH, Jumbo, Plus, COOP, Dirk, Dekamarkt en Hoogvliet.

Van het sieradenmerk Jeh Jewels zit een bon ter waarde van 120 euro in de box. Super veel! Ik kon het merk nog niet, maar bij het uitgeven van de bon zat ik mij al te vergapen aan al het moois die dit merk te bieden heeft. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een ring. De sieraden van Jeh zijn authentiek, stijlvol en duurzaam. Precies zoals het moet zijn!

Een portemonnee van Micmacbags zit er ook in de box. Deze is mega praktisch en ook niet zo groot, kan ik zeker gebruiken haha. Er is ruimte voor 7 pasjes en ook nog voor al je geld. Oh! En je pasjes worden beschermd door een RIFD blocking, yaaaay.

Ariane Inden, wat een fijn merk is dat. Vegan, natuur- en diervriendelijk en met 100% recyclebare verpakkingen. Worden we blij van! Van Ariane Inden zit er een lippencil in de box, het is een mooie en neutrale kleur die bij vrijwel iedereen kan. Hij is lekker zacht, maar blijft toch evengoed erg goed zitten.

Het was echt zo leuk om deze box uit te pakken!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply