Lifestyle

Een Fresh48 rapportage bij Sanne Jonker

december 20, 2020

Dit jaar was in alle opzichten bijzonder. Toen ik zwanger bleek, was corona nog ver weg, maar in no time kwam het in Nederland en zaten wij met ze alle in een lockdown. Een gekke situatie die niemand kon. Mijn zwangerschap werd plots zo anders, net als de geboorte van Keet en de kraamtijd.  

Tegelijkertijd met die gekke situatie kreeg ik enorm de drang om alles vast te leggen. Van elk moment, gewoon om te blijven hangen in het mooie in plaats van het verdriet rondom corona.  

Precies in mijn zoektocht naar een fijne fotoreportage na de geboorte van Keet kwam ik bij Sanne Jonker terecht, zij doet een Fresh48 shoot. Dit houdt in dat ze in de kraamweek foto’s komt maken in een lifestyle setting. Gewoon hoe je dag is, wat je doet op dat moment en alle eerste momenten vastleggen. Van het badje tot de borstvoeding, van het aankleden tot het knuffelen. Momenten die nog zo bijzonder en klein zijn, waarbij je amper stilstaat maar wat je wel zou moeten doen.  

Ik vond dit zo’n mooie gedachte! Precies op het moment dat ik zou bevallen werden de regels rondom corona weer strenger, dus in onze kraamweek mocht ook niemand langskomen. Hoe stom het ook klinkt, het deed me verdriet dat ik aan niemand onze verse baby kon laten zien. Zo klein is ze nooit meer en niemand die het zou kunnen zien, mede door de hormonen vond ik dat heel verdrietig. Des te waardevoller zijn de foto’s van Sanne nu. Wanneer ik ze bekijk ga ik terug in dat moment, terug in onze bubbel van de kraamweek en terug naar de geboorte van Keet. We krijgen er zo’n mooi en fijn gevoel van en dat is precies wat foto’s horen te doen.  

Wat daarbij nog heel mooi en leuk is: bij de shoot krijg je 30 foto’s en ook een fotoboek! Zo heb je ook altijd nog iets tastbaars, naast de foto’s op je telefoon en laptop. Het bespaart je tijd en moeite (lees: ik moet alle fotoboeken van Senn nog maken) en het is gewoon een stukje hele fijne service.  

Wil jij nou ook boeken bij Sanne? Bekijk dan even haar Instagram of Facebook!  

Ps. Ook voor andere shoots kan je bij haar terecht! Zo deed ik al eens een brandingshoot bij haar 

Liefs,
Erin

    Leave a Reply