Speelgoed

Net als vroeger: electro!

oktober 14, 2020

Ik weet nog wel dat ik dit vroeger, als klein meisje, altijd een onwijs leuk spelletje vond. Toen was het wel minder draadloos dan nu haha, maar het idee was hetzelfde. Je hoorde een geluidje bij een goede aanraking, uitdagend en heel leuk. Ook Senn speelt graag met Electro van Jumbo. Onlangs kregen wij de voertuigenversie hiervan. Benieuwd naar wat wij ervan vinden?

Allereerst even kennismaken met Jumbo, dit is al een behoorlijk ingeburgerd merk met spellen voor zowel jong als oud. Je kent het merk misschien wel van Pim Pam Pet of van Stratego 😉 Naast spelletjes hebben zij ook puzzels, knutselpakketjes en dus leerzame “spellen”. Veel keuze dus!

Electro pen
Het boekje van binnen
Het boekje van binnen

Senn zijn electro valt onder de groep “educatief”, logisch, hier leert hij (als het goed is hihi) iets van. Deze electro werkt met een wonderpen, deze is dus draadloos en werk op een batterijtje. Wanneer je dit pakketje binnenkrijgt moet je even een plasticje uit de pen trekken en daarna werkt hij. Het spelletje is een boekje, dat vind ik zelf wel fijn! Geen losse blaadjes die kwijt kunnen raken en ook is hij lekker compact. Zo gaat het boekje graag mee in de auto of wanneer wij op visite gaan.

Er zitten 18 kaarten in en meer dan 40 opdrachten, je kindje is dus wel even zoet 😉 Soms spreken de opdrachten voor zich, soms moeten wij even voorlezen wat er bedoeld wordt. Ook geen probleem, zo houd je het ook nog interactief tussen je kindje en jezelf. Deze versie van electro is voor 3 jaar en ouder, deze keuze snap ik heel goed. Ik denk zeker dat het nog lastig is voor jongere kindjes.

Senn is er dus heel erg blij mee en pakt nog dagelijks het boekje om er een opdracht uit te doen. Ook leert hij zo voortuigen en de weg kennen, een hele fijne bijkomstigheid. Een leuke top voor bijvoorbeeld 5-12 of Kerstmis! Shop hem hier.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply