Baby

Een natuurlijke zwangerschap

juli 15, 2020

Toen ik zwanger was van Senn was ik nog niet zo bekend in het hele zwangerschapswereldje, laat staan in het stukje “natuurlijke zwangerschap” en “oervrouw”. Ik deed het gewoon, luisterde naar adviezen en zat de tijd uit haha. Tja, ik wist niet beter. Ik was toen overigens ook minder fanatiek op Instagram en deed nog niets aan bloggen.

Nu, 4 jaar later is dat wel anders. Ik ga bewuster om met mijzelf, mijn lichaam en probeer natuurlijker te leven. 100% natuurlijk lukt mij nog niet, maar zeg nooit nooit. Toch maak ik bewustere keuzes en ook die zijn al erg belangrijk als je het mij vraagt! Ik leer ze vooral kennen door Instagram, hier zijn zoveel mooie mensen te vinden met zo’n fijne visie op je lichaam en de wereld!

Zo kwam ik ook op de website van Dalalou Natuurlijk terecht. Dalalou is ontstaan in 2017 nadat zoveel vrouwen zich verbazen over de hoeveelheid plastic in het kraampakket en de “medische” instrumenten erin. Grappig! Want dit herken ik wel. Tijdens de zwangerschap van Senn haalde ik ook twee gratis zwangerschapsboxen op, hierin zaten wat proefjes, flyers, tijdschriften en bijvoorbeeld een knuffeltje of speentje. Toen het kraampakket binnen kwam ging ik er even goed voor zitten samen met vriendlief, maar jeetje, dit maakte de boel een stuk minder romantisch en charmant haha. Laat maar! Dus dat Dalalou zich hierop richt vind ik enorm goed. Daarbij kijken ze ook naar natuurlijke vervangers van de producten die in het oorspronkelijke kraampakket zitten, inclusief nog wat fijne toevoegingen.

Vanuit hier is ook het zwangerschapspakket ontstaan. Een fijn pakket om jezelf of een andere zwangere cadeau te doen. Hierin zitten kleine verwencadeaus voor jou als zwangere vrouw. Om jezelf terug te vinden, om te ontspannen en om even te connecten met je baby en de oer-jij. Een hele fijne gedachte!

Deze week kwam dus het pakket binnen en ik ben nu al enthousiast! In mijn unboxing hieronder kan je alvast de producten zien, maar een uitgebreide blog met een review van alles komt er ook nog 😉

Wil jij nou ook een zwangerschapspakket bestellen en een natuurlijke zwangerschap tegemoet gaan? Kijk dan even op de website van Dalalou Natuurlijk.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply