Lifestyle

Een duurzaam leven in één webshop

november 15, 2019

Ik pleit voor een duurzaam leven en heus, ik ben ook niet 100% duurzaam, maar als ik stap voor stap wat dichterbij kan komen: graag! Zo ontdekte ik al een hele poos geleden de webshop van Our Green Story, een shop boordevol met duurzame producten welke je in het dagelijks leven makkelijk kan gaan gebruiken, met één product die er bovenuit steekt. Benieuwd? Lees snel verder!

Our Green Story is door een broer en zus opgericht: Kaim en Yagmur. Zij hebben de missie om het dagelijks leven duurzamer te maken en om anderen te inspireren dit ook te gaan doen. De producten die je dus bij Our Green Story kunt kopen zijn allemaal her te gebruiken.

Ik mocht (YAAAY) een aantal hele fijne producten van deze toffe webshop uitproberen en ik ben er zo mega enthousiast over. De producten die ik heb mogen ontvangen zijn de shampoobars, wasbare wattenschijfjes, een nettasje en het welbekende notitieboekje met accessoires.

Our Green Story
Our Green Story

De shampoobars zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, bevatten geen SLS en hebben geen plastic verpakking. Wat wel echt waar is, is dat je echt even moet wennen aan het gebruik van deze natuurlijke shampoos. In het begin moet je haar eerst nog wennen aan de natuurlijke ingrediënten en kan het nog een beetje vet aanvoelen en misschien er zo uitzien, maar na een poosje gebruiken is het top voor je haar en heb je geen vette lokken meer. De bars die ik heb zijn de Tea Tree, Citrus, Orange, Dennebos en Kamille. Zonder grapjes, ze ruiken zo lekker 😀 Ik heb een proefpakketje met kleine zeepjes, zo kan ik rustig uittesten welke mijn favoriet is en welke past bij mijn haar. Voor nu ben ik het meest fan van de kamille! Mijn hoofdhuid was enorm pijnlijk en gevoelig, dit is nu veel minder.

De wasbare wattenschijfjes wilde ik al onwijs lang hebben, maar nooit aangeschaft eigenlijk. Het is gewoon veel fijner dan de wegwerp wattenschijfjes en ook veel zachter. Mijn huid reageert er beter op en ook het wassen ervan is prima te doen. Ik verzamel ze in een waszakje en daarna gaat het met zakje en al in de wasmachine.

Our Green Story

Die nettasjes blijven mijn favoriet haha. Toen ik hem binnenkreeg schrok ik even, hij leek super klein! Maar jeetje, er past zoveel in! Kan er rustig mijn boodschapjes mee doen, alles past erin. Kan hem ook nog ideaal aan mijn kinderwagen hangen, dus top!

Our Green Story
Our Green Story

Het uitwisbare notitieboekje is denk het meest bekend van deze webshop 🙂 Dit is een lederen kaft waarin je zelf de inhoud kunt samenstellen. Van agendabladeren tot notitieblaadjes en to-do-lijstjes. Alles wat je op de blaadjes schrijft, kan je ook weer gemakkelijk uitwissen en hierdoor kan je hem dus mega lang en vaak gebruiken. Ik heb gekozen voor lijstjes, lijntjesbladeren en agenda. Het is even wennen om zo te schrijven, maar uiteindelijk is het zo fijn! Ik heb er drie kleuren pennen bij en een etui voor de pennen.

Al met al dus allemaal zo fijn! Een hele dikke aanrader als je duurzamer wilt leven en minder vervuilend wilt zijn. Ook leuk als kadootjes voor de komende decembermaand 😉

Wil je meer weten over Our Green Story of wil je shoppen? Klik dan hier.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

 • Reply
  Alexandra
  november 18, 2019 at 6:11 pm

  Stap voor stap een beetje meer duurzamer. Zo gaat het hier ook. Leuke winkel, ik ga een keer rondsnuffelen.

 • Reply
  Jasmijn
  november 19, 2019 at 8:42 am

  echt vet die herbruikbare notitieboekjes! Maar, ik denk dat ik weer te hard druk en dat het dan als nog niet uitwisbaar is

 • Reply
  Vlog #3: wat wij deden in november - miniliefde
  december 23, 2019 at 7:25 pm

  […] de blog over Greenstory kan je hier […]

Leave a Reply