Huis

Gezelligheid in huis met bloemen

november 15, 2019

Ik ben gek op bloemen, deze kan ik nooit te veel in huis hebben, het staat zo gezellig! Ik gebruik ze overigens ook vaak voor fotografie, dus dat is ideaal. Toch is het soms best wel even zoeken naar een goed bosje bloemen voor een redelijke prijs en dit is dan ook vaak de reden dat ik niet zo snel voor mijzelf bloemen koop.

Toch werd ik erg blij toen er twee jaar geleden een Deen bij ons in het dorp kwam! Hiervoor hadden we dus helemaal geen supermarkt in het dorp. Buiten dat het fijn is dat je een supermarkt in de buurt hebt, heeft de Deen naar mijn mening ook altijd de mooiste bloemen. Voor zowel als kleinigheidje voor jezelf, als mooie grote bossen om cadeau te geven (of te krijgen). De bloemen gaan ook met de trends mee, zo kan je nu ook van die mooie gemengde boeketten krijgen en gaan de kleuren met de seizoenen mee. Is een bosje bloemen binnen een week verwelkt? Dan krijg je gewoon een nieuwe bos!

En ik zou het bijna vergeten, maar ook voor planten kan je bij de Deen terecht! Van grote binnenplanten tot mooie beplanting voor in de tuin. Zo ben ik bijvoorbeeld afgelopen zomer met bijna dagelijks een plant thuisgekomen die de tuin in kon, ideaal hihi.

Er is dus echt heel veel keuze en dat verklaart ook wel dat Deen de grootste bloemen- en plantenafdeling van alle supermarkten binnen Nederland heeft.

En heb je geen tijd om langs de winkel te gaan of zit er niet direct een Deen in de buurt? Dan kan je ook bij Deen bloemen laten bezorgen. Via de website kan je kiezen uit diverse voorbeelden van boeketten, je kan zelfs kiezen uit een verassingsboeket, altijd spannend en leuk. En wil je de bloemen de volgende dag al in huis hebben? Zorg dan dat je voor 14:00 uur besteld, dan zijn ze snel binnen MET gratis bezorging door heel Nederland en met een persoonlijke boodschap.

Wil jij bloemen bezorgen en vraag jij je af hoe jij je (ontvangen) bloemen zo mooi mogelijk kunt houden? Lees dan deze tips:

 • Voorzichtig de stelen onderin vastpakken en de plastic houder verwijderen
 • Zorg dat je een schone vaas hebt
 • Doe er snijbloemenvoedsel in
 • Geen bladeren in het water laten hangen (geloof me, doe het niet!), dan gaat het rotten
 • Ververs het water vaak en zet de bloemen niet op de tocht of in de zon.

Dus, shoppen maar!

Liefs,
Erin

Ps. Dit is een blog met gesponsorde content, benieuwd naar de ins en outs hiervan? Lees dan mijn disclaimer.

 • Reply
  Alexandra
  november 19, 2019 at 1:02 pm

  Ik hou ook van bloemen en planten. Zij alleen niet zo van mij. Ik heb niet echt groene vingers. Maar zonder planten in huis is saai.

Leave a Reply