Baby

Een babynestje van Babyrace Official

januari 11, 2021

Een babynestje is onwijs fijn voor je kleine, het bied geborgenheid. Helemaal zo na een bevalling, je kleine weet niet wat hem of haar overkomt wanneer ze zo plots in de grote boze wereld zijn. Bij Senn kwamen wij iets te laat achter het concept van een babynestje, dus bij hem we hem niet gebruikt. Althans, maar heel eventjes. Voor Keet stond het nestje dus hoog op ons lijstje. Ik ben er eigenlijk ook achtergekomen dat het helemaal praktisch is om er bijvoorbeeld twee te hebben haha.

Zo kwam ik ook het babynestje tegen van Babyrace Official. Bij deze webshop kan je terecht voor heel veel soorten baby musthaves, alles vanuit de beleving van een baby. Hoe kan je kindje lekker slapen? Op welke manier voelt dit zo geborgen mogelijk? Zo heeft Babyrace bijvoorbeeld ook hele fijne wiegjes in hun collectie, allemaal unieke modellen die je niet zomaar overal tegenkomt. Super leuk! De wiegjes schommelen bijvoorbeeld ook echt, hoe fijn is dat dan?

Verder kan je ook babydekentjes en babynestjes shoppen bij Babyrace, allemaal in hele fijne lichte en natuurlijke kleuren. Dit trekt mij sowieso al erg aan. Ik hou van opvallend, maar opvallend hoeft niet persé een felle kleur te betekenen. Een mooi design of ontwerp valt hier ook onder.

Ik heb een babynestje van Babyrace mogen ontvangen, een heerlijk zacht nestje in een mooie aardetint. Wat sowieso al opvalt aan het nestje is het design: uniek! Mooi met de ruches, net even wat speelser dan anders. Het nestje die ik heb is van biologisch katoen, maar je hebt ook de keuze uit linnen (beide 100% puur de stof). De kleuren zijn licht en natuurlijk. En als je de ruches niet wilt kan dat ook nog, ik wilde ze wel. Zo leuk!

De randen van het nestje zorgen voor geborgenheid, maar zijn niet te hoog. Hierdoor sluit het niet helemaal af, dat vind ik zelf wel prettig. Zo zie ik Keet altijd goed liggen. Het matrasje is zacht en stevig. Ook ideaal! Door de reflux van Keet moet ik haar hoofdeinde altijd een beetje ophogen, dit gaat dus wel makkelijk met dit nestje. Je kan het nestje tot ongeveer 6 maanden gebruiken, maar is ook geheel afhankelijk van hoe snel je kleine groeit.

Heb jij al een nestje voor je kleine? Check vooral de website van Babyrace!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply