verzorging

De Groene Drogist winactie

januari 23, 2019

Als je mij een beetje kent en al wat langer volgt, dan weet je wel dat ik fan ben van natuurlijke en groene producten. Ik word daar gewoon vrolijk van!

En niet alleen ik! Zo is De Groene Drogist ook ontstaan, een uit de hand gelopen liefde voor groene en natuurlijke producten. Het begon vanuit de werkkamer thuis en middels is het de grootste leverancier van natuurlijke producten in Nederland en België. Hoe tof!

In samenwerking met De Groene Drogist mocht ik kennismaken met wat producten van een nieuw merk: Delídea. Dit merk is vegan, dierproefvrij en dermatologisch getest. Fijn 🙂

Ik kreeg de giftset met de douchegel en de bodybutter van Groene Chocolade en peer. Klinkt als een hemelse combinatie haha. Ik was dan ook best wel nieuwsgierig naar de geur van deze set! En ik kan je vertellen, hij is lekker. Je moet wel van een beetje een warme, volle geur houden. Dan is hij zeker geschikt voor jou. De geur blijft ook heel lekker lang hangen, dat is zeker een pluspunt.

Ook zit er in de douchecrème een super mooi glansje, ik hou daar wel van. Geeft toch net even wat meer ‘luxe’ in je badkamer.

Het leuke!? Ik mag precies zo’n giftset weggeven aan één van mijn volgers. Wat moet je hiervoor doen?

  • Volg mij op Instagram
  • Volg De Groene Drogist op Instagram
  • Tag 1 of meer vriendjes of vriendinnetjes in een reactie
  • Extra kans? Repost deze foto in je story en tag mij!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply