verzorging

Bumble & Bumble haarverzorging

oktober 28, 2018

Sinds mijn korte koppie vind ik het best lastig om mijn haar een beetje knap in model te krijgen. Van het ene product wordt het mega slap en van het andere product kan ik niets meer met mijn haar. Zo’n zoektocht! Precies op tijd kreeg ik de producten van Bumble & Bumble van de pakketjesbezorger. Zou dit het zijn?

De producten van Bumble & Bumble die ik binnenkreeg zijn van de Thickening lijn. Gemaakt om dun en futloos haar weer meer volume te geven, dit kan door de zijde-formule die toegepast wordt. Hierdoor word je daar dus niet verzwaard door de producten. Dat klinkt al veelbelovend! Ik heb de shampoo, conditioner, go big treatment, great body blow dry creme en de dryspun texture spray. Een hele mond vol ja 🙂

Thickening Shampoo

Laat ik direct beginnen met dat ik de shampoo heel fijn vind. Schuimt goed, weinig nodig en ruikt lekker. Het doet mij denken aan de kapper. Goed teken toch? Verder doet hij wat hij moet doen: wast mijn haar en maakt het zacht.

Thickening Conditioner

De conditioner is als ondersteuning van de shampoo. Je hoeft hem dus niet te gebruiken in heel je haar, voornamelijk voor de punten (ja die komen bij mij al aardig in de richting van mij hele haar haha). Eventjes in laten werken en daarna uitspoelen. De geur is vrijwel gelijk aan de shampoo en het is een soort melkachtige substantie. Na het uitspoelen voelt mijn haar heel glad aan, ojee..

Go big treatment 

Dit is een nieuw soort product voor mij, geen flauw idee wat ik hiermee aan moest haha. Het is een spray die je op nat haar gebruikt, deze spray zorgt ervoor dat je haar ‘direct dikker’ wordt en dus nog beter te stylen is. Oke. Spannend! Ik vond het opzich een fijne spray, maar merkte niet per se een wonder. Mijn haar was wel wat stugger, niet dikker 😉 Ik had wel het idee dat wanneer ik deze spray als tussenstap gebruikte, mijn haar nog net wat chiller te stylen was.

Great body blow dry crème

Dat je haar beschermt moet worden tegen hitte is tegenwoordig bij de meeste mensen wel bekend. Dus een verzorgende crème voor het föhnen is nooit verkeerd. Zo ook deze crème dus! Deze breng je aan voor het föhnen van je haar en beschermt tegen de hitte, daarbij word je haar stugger (naar mijn idee 🙂 ) en dikker. Ik moet zeggen, ik droog mijn haar vrijwel altijd aan de lucht, dus deze crème gebruik ik niet zo veel. Wel fijn dat hij er is!

Dryspun texture spray

Jaaaaaa! Mijn favoriet! Als je al deze producten gebruikt hebt en je haar gedroogd is, dan moet je het nog afstylen natuurlijk. Deze spray vind ik echt top hiervoor. Het is een droge haarspray, dat houdt in dat je haar dus niet hard of nat wordt. Super fijn! Hierdoor hou je evengoed een soort van natuurlijk effect. Ik gebruik de spray vooral bij de aanzet van mijn haar, hierdoor krijg ik super veel volume en wordt het stugger. Daardoor dus echt goed te stylen en blijft het lang mooi zitten. Dit is echt de aanrader!

Ik ben zeker wel fan van de producten van Bumble & Bumble. Ik zou ze persoonlijk niet allemaal iedere keer gebruiken, naar mijn idee iets te veel van het goede. Want ik merk de werking ook zeker na alleen de shampoo, conditioner en de spray. Wel is de go big treatment een fijne aanvulling als je misschien nog meer met je haar wilt doen als wat ik er normaal mee doe, dan is het nog net wat beter te stylen. Uiteraard moet je de blowdry crème gebruiken als je je haar met een föhn of stijl-/krultang in model brengt.

Ook deze producten shoppen? Dit kan bij Douglas!

Liefs,
Erin

 

*Deze blog bevat producten die ik gekregen heb. 

    Leave a Reply