Baby

De dubbele elektrische borstkolf van NurtureGoods

september 29, 2020

Hoewel ik er eigenlijk voor mijn zwangerschap van overtuigd was om geen borstvoeding meer te geven bij een volgende zwangerschap, ben ik nu helemaal om en ben ik meer dan ooit gemotiveerd om het borstvoeden tot een succes te brengen. Hierbij ga ik ook kolven, prenataal en ook zodat Peter af en toe een fles kan aanbieden. Een kolf was dus een must! En zie hier: de dubbele elektrische borstkolf van NurtureGoods.

Of je een keuze maakt tussen een handkolf, een enkele borstkolf of een dubbele borstkolf is enorm persoonlijk en deze keuze kan ik niet voor je maken. Ik vind zowel hand- als elektrisch fijn, vooral dubbel elektrisch is fijn om wat meer tegelijkertijd en sneller te kolven. Bij mij dan hè 😉 Ieder lichaam is anders. Deze borstkolf kan je trouwens ook als enkele kolf gebruiken, dus mocht je toch enkel willen kolven, dan kan deze zeker geschikt zijn.

Maar terug naar de kolf. Het is een oplaadbare kolf welke je dus ook draadloos kunt gebruiken, dit vind ik wel echt een mega pluspunt. Bij Senn had ik er eentje die alleen in het stopcontact werkte, dit was soms echt heel hinderlijk. Deze kan je een week gebruiken als hij eenmaal opgeladen is, mega lang dus. De kolf heeft ook verschillende kolfstanden, om zo op een effectieve manier de melk te kunnen afkolven. Zo bootst het bijvoorbeeld ook het zuigen van een baby na. Ook maakt hij geen mega geluid, tuurlijk komt er wel geluid vanaf, dat is bijna niet te voorkomen. Maar ik vind het geen hinderlijk kolfgeluid, wel net zo prettig wanneer je rustig en ontspannend wilt kolven.

Het bedieningspaneel is met touchscreen (en roze, hooraaaay haha). Hij bediend dus wel echt makkelijk en snel, hou ik van 😉

En wat zit er eigenlijk nog meer bij? Flesjes (met speentjes die lijken op tepels, om zo het pakken van de fles makkelijker te maken), draaidoppen, tepelrefractor, snoetenboener, handleidingen en een kolfdagboek. Best compleet dus.

Bij het uitpakken van de kolf valt mij gelijk het design op, hij ziet er wel echt heel mooi uit. Lichte kleuren en een mooi modern uiterlijk. Het in elkaar zetten is heel makkelijk en na eventjes opladen kan ik de kolf gebruiken. Het borstschild past goed, ik denk bij de meeste vrouwen wel, en de verschillende standen zijn met het losse paneel heel makkelijk in te stellen. Hij reageert snel en schakelt ook snel, dat is wel prettig. Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig kolft hij met evenveel kracht, fijn.

Een echte aanrader voor een fijne prijs, want de prijs kwaliteit is echt meer dan top. Wil jij deze borstkolf van NurtureGoods ook? Shop hem bij Bol.com.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply