Baby

Zwitsal luiers

oktober 23, 2017

Zwitsal en luiers, een topcombinatie lijkt mij! Ik werd dan ook wel heel blij toen ik de onthulling van de Zwitsal luiers voorbij zag komen. Zullen deze net zo fijn zijn als ik verwacht? We namen de proef op de som!

Sinds de geboorte van Senn heb ik zo’n beetje elk merk luiers wel geprobeerd. Van AH huismerk tot Pampers en van Etos tot Kruidvat, de ene is fijner dan de andere, dus we zijn maar wat nieuwsgierig naar deze luiers.

De verpakking van de luiers is lekker bekend, je ziet gelijk dat ze van Zwitsal zijn en het heerlijke geurbuideltje in de verpakking van de luiers doet ieder Zwitsalfanhartje sneller kloppen, zo ook de mijne! Heerlijk.

De luiers van Zwitsal zouden heerlijk zacht en comfortabel moeten zijn, ultra absorberend en flexibel. Een groot pluspunt vooraf: ze hebben in ieder geval een plasindicator, vind ik altijd wel een fijn iets bij luiers. Daarnaast worden er nog fijne verzorgingstips gegeven voor de meest blije babybilletjes die je kan hebben, nooit verkeerd.

Maken de luiers al deze beloften waar? Deels! Zodra je een Zwitsal luier vast hebt, merk je gelijk dat ze inderdaad heel zacht zijn en ik vind ze bijna te dun aanvoelen om mega absorberend te zijn, maar schijn kan bedriegen natuurlijk 😉

Senn, ons luierkontje, verschonen is altijd wel een dingetje, maar met het juiste speelgoed in de buurt (lees: de afstandbediening van de televisie) kan hij net lang genoeg stil liggen om in ieder geval een luier te wisselen. Het vastmaken van zijn romper en het aandoen van zijn broek zijn een ander verhaal, niets te maken met de luiers van Zwitsal hihi. Eenmaal de luier om zijn kont en hij is weg, hieruit kan ik wel opmaken dat ze goed en comfortabel zitten, anders had hij dat wel laten merken. Ook dit puntje is goedgekeurd!

Maar.. Ja er is een maar, de nacht haalt deze luier bij lange na niet. Ik heb hem 2 nachten geprobeerd bij onze kleine hunk, maar twee keer heb ik de arme kleine vent compleet doorweekt uit bed gehaald. Ik moet zeggen, pas na een lange zoektocht hadden wij een geschikte luier gevonden die de nacht wel redde, dus we gaan weer vrolijk terug naar onze oude vertrouwde luier voor de nacht. Voor overdag is de Zwitsal luier overigens prima!

Kortom, een hele fijne en zachte luier voor overdag! En natuurlijk een leuke bijkomstigheid dat ze van Zwitsal zijn 😉

Liefs,
Erin

  • Reply
    Ilona
    oktober 23, 2017 at 7:15 pm

    Mijn zoon, Hero is ondertussen 1 1/2 en het is een bekend probleem… wij hebben het opgelost door Hero voor de nacht een grote luier om te doen. Dit werkt heel goed. Misschien een tip voor jullie!

Leave a Reply