Huis verzorging

Zonneproducten van Louis Widmer

maart 10, 2019

Ik heb de eerste zonnestraaltjes al gevoeld, heerlijk op een middag in de luwte, eventjes de warmte voelen. Wat is dat genieten!

Toch, hoewel het de eerste echte zonnestraaltjes zijn, moet je je direct al goed beschermen tegen de zon. Zelfs die paar kleine straaltjes kunnen al schade brengen aan je huid, willen we niet!

Wat ik altijd fijn en praktisch vind, is als ik voor iedereen thuis hetzelfde merk kan gebruiken. Dat is duidelijk en weet je zeker of het wel of niet werkt. Aangezien Senn en ik beide een mega gevoelige huid hebben, is het vaak oppassen geblazen met zonneproducten: meestal zijn ze te vet, te dik of te geparfumeerd waardoor we eczeem en jeuk krijgen. Merken die dermatologisch getest zijn en daarnaast nog geschikt voor de gevoelige huid zijn hier vaak een succes! Louis Widmer is er daar één van. Een merk waarmee ik al bekend was door mijn vele behandelingen bij de huidtherapeut, hierdoor wist ik gelukkig al dat ik deze producten waarschijnlijk wel goed zou kunnen verdragen.

Louis Widmer heeft zonverzorgingsproducten voor iedereen binnen het gezin, praktisch 😀 De producten die ik mocht testen zijn: after sun, kids protection cream, all day 50+ en sun protection face 30.

Louis Widmer After Sun

Na een dagje in de zon is het heel belangrijk om je huid goed te hydrateren en opnieuw te voeden. Misschien ben je zelfs een beetje verbrand en heb je dus ook verkoeling nodig voor de rode en aangetaste huid. De after sun bevat hydraterende aminozuren, Aloë Vera en Pathenol. Door de vitamines A en E wordt huidveroudering voorkomen.

De after sun is een fijne lichte crème die goed uitsmeert, hij trekt snel in en ruikt lekker. Hij is te koop voor €16,20,-.

Kids Protection Cream

Deze zonnecrème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van onze ukkies, hij is zonder parfum en kleurstoffen en heeft spf 25. Door vitamine e wordt de huid extra beschermd en verzorgd.

Het is een fijne crème die goed uitsmeert en geen witte waas achter laat op de huid van Senn. Daarnaast is hij waterproof, ideaal voor de ukkies 😀 Deze crème is te koop voor € 18,20,-.

All day 50+

Deze zonnecrème is goed geschikt voor de gevoelige huidjes onder ons en met een spf van 50 beschermd hij heel goed tegen de schadelijke stralen van de zon. Ook is hij waterbestendig en verzorgt hij de huid tijdens het zonnen. Voor deze crème wordt er gebruik gemaakt van liposomale technologie. Uh wat? Dit zijn een soort kegelachtige bolletjes welke dezelfde structuur hebben als onze eigen huid, hierdoor matcht de structuur waardoor de crème snel en goed intrekt.

Ook deze crème smeert fijn en goed uit. Er blijft geen witte waas achter en ook voelt hij niet vet aan. Deze zonnecrème kan je kopen voor € 22,30,-.

Sun Protection Face 30

Eigenlijk is deze crème een multifunctioneel product! Het is een zonnebescherming en een anti-agingproduct in één. Hoppa! Hij heeft een lekkere geur en verzorgd de huid, ondanks eventuele blootstelling aan de zon. Door Matrixyl (een anti aging ingrediënt) wordt huidveroudering voorkomen.

Deze heb ik sinds ik hem ontvangen heb al heel vaak gebruikt, een heerlijke geur, fijne structuur en het belangrijkste? Niet vet! Ik krijg geen glimhoofd en ook geen puistjes. Deze crème kan je kopen voor € 20,20,-.

Van welke zonneproducten ben jij fijn?

Liefs,
Erin

    Leave a Reply