Huis

Muurstickers van Kek Amsterdam

maart 10, 2019

We zijn al sinds dat wij hier wonen bezig met de slaapkamer van Senn. We begonnen met een donkerblauwe muur, fotolijstjes en veel kleurtjes. Maar het was het toch niet helemaal. Afgelopen maand hebben we toch besloten dat we zijn kamertje wat lichter en vriendelijker willen.

De donkerblauwe muur werd ingeruild voor een warm, lichtgrijze muur en de felle kleurtjes gingen eruit. We hadden nog een mooie poster liggen, maar toch misten we nog wat. Aangezien Senn gek is van Woezel en Pip, kwamen we zo bij de muurstickers van Kek Amsterdam. Dit merk verkoopt mooie en vooral bijzondere muurdecoratie, van behang tot muurstickers. Alles van hoge kwaliteit!

In het thema van Woezel en Pip hadden we de keuze uit behang of uit muurstickers, maar aangezien de muur net geverfd was (anders was mijn moeite voor niets) hebben we gekozen voor een muursticker. Muurstickers zijn echt ideaal, je kan in een handomdraai een kamer opfleuren! Wel belangrijk dat je een harde en vlakke ondergrond hebt, anders blijft de sticker niet mooi plakken.

We kozen voor een XL sticker in het grijs, dit staat het fijnste in zijn nieuwe kamertje. De muursticker was heel snel in huis nadat de bestelling geplaatst was en we kregen hem binnen in een grote koker, ideaal, want zo blijft hij mooi.

Het is zeker wel aan te raden om de gebruiksaanwijzing eventjes goed te lezen en als het kan een extra handje in te schakelen, vooral met een grote muursticker is het fijn als je even wat meer hulp hebt zodat je hem recht op kunt plakken. Elk stapje staat heel duidelijk beschreven: van het wegschuiven van de belletjes, tot het opplakken met tape en het verwijderen van de achterlaag. Daarna moet je hem een uur (met de bovenste laag er nog op) eventjes op de muur laten “intrekken” waarna je de bovenste laag er voorzichtig af kunt trekken. Als het goed is blijft de sticker dan achter op de muur en heb je daarna een mega blij kind! (Of jijzelf 😉 )

Deze sticker is te koop voor €39,95 bij Kek Amsterdam, zeker een aanrader! Hij is zo mooi!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen

    Leave a Reply