Lifestyle

WW Freestyle + workshops

september 30, 2019

In het voorjaar heb ik al eens deelgenomen aan de vernieuwde WW Freestyle, maar in de zomer heb ik al mijn principes laten varen en zijn wij weer een beetje de mist in gegaan, ondanks het koken zonder pakjes en zakjes. Het werd dus weer even tijd voor een nieuwe weg in het gezonder leven! Dit heb ik gedaan met de nieuwe WW Freestyle + workshops!

WW Freestyle programma

WW Freestyle

Het nieuwe WW Freestyle programma is eigenlijk een hele losse manier van afvallen, gezonder leven of een andere levensstijl. Vele denken dat WW alleen geschikt is voor mensen die daadwerkelijk willen afvallen, maar dat is dus niet het geval! Als je wilt, kan je ermee afvallen, als je dit niet wilt, dan blijf je prima op gewicht. En dat laatste is wat ik wilde! Afvallen is in mijn geval zeker niet nodig en dit kon in aangeven in mijn persoonlijke account. Op basis van je wensen, lengte en gewicht krijg je een smartpoints saldo en dit zijn het aantal punten wat je mag eten op een dag.

Dus heb je trek in een patatje? Dat mag! Alleen lever je hier dan wel weer punten voor in, waardoor je dagtotaal slinkt, je moet er dus wel verstandig mee omgaan 😉 Je kan je punten gedurende de dag bijhouden door de app van WW, hierin kan je invoeren wat je gegeten hebt en zo worden de punten verrekend.

WW Freestyle

Als je het nou lastig vind om zelf “gezonde” maaltijden te bedenken met weinig punten, dan zijn er ook veel kookboeken met super makkelijke en fijne gerechten welke weinig punten bevatten. Hier heb ik zoveel inspiratie uitgehaald!

Ook beweging!

Ook wordt beweging gestimuleerd, hiervoor krijg je ook weer punten. Maar het meest belangrijke is dat je iets doet wat je leuk vind en hier wordt samen met jou naar gezocht, dat is dus heel fijn. Zo kan je op een leuke manier bewegen 🙂 Ik dans sinds kort weer en het is zo fijn! Nooit had ik motivatie om een sportschool in te duiken, maar dit dansen doe ik met heel veel energie en krijg er nog meer energie voor terug 🙂

Workshops volgen

Ook kan je Workshops volgen welke vanuit WW worden georganiseerd, dit zit door heel Nederland, dus er zit altijd een locatie dichtbij. Tijdens deze workshops kan je vragen stellen, je vorderingen bijhouden en tips & tricks krijgen. De workshops worden gegeven door mensen die zelf ook daadwerkelijk zijn afgevallen met WW, ze spreken dus echt uit eigen ervaring.

WW Freestyle

Ik heb er weer enorm veel inspiratie en energie uitgehaald om gezonder te gaan leven! Zeker een aanrader 🙂

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply