Mode Winnen

WINACTIE: Jaceys Jewellery

maart 13, 2018

Kennen jullie de online sieraden winkel van Jaceys® al? Nee? Shame on you! Deze toffe webshop voorziet jou van een uniek en gepersonaliseerd sieraad. Van een armband met naam tot fotobedels voor aan jouw bruidsboeket. Hoe leuk is dat?!

De sieraden webwinkel Jaceys® is vernoemd naar Jacey, de dochter van de oprichtster van dit merk. Naomi is in eerste instantie begonnen om voor zichzelf naam sieraden en foto sieraden te maken, maar toen er steeds meer mensen verliefd werden op haar bijoux, besloot ze een stapje verder te gaan. Elk sieraad wordt op maat gemaakt, naar jouw persoonlijke wensen. Wat een fijn idee dat iemand met de grootste zorg en veel liefde jouw wensen omtovert tot een prachtig persoonlijk juweel!
Per toeval kwam ik Jaceys® tegen op Instagram en direct was ik fan van de mooie producten die zij maken. Binnen hun assortiment kun je een armband laten graveren, vind je een stoere papa armband, kinderarmband met naam, ketting of sleutelhanger met foto.. De slavenarmband met naam is absoluut mijn favoriet! Laat deze armband graveren met tekst en ontwerp zo jouw eigen naamarmband of geboorte armband. De slavenarmband is gemaakt van RVS, hierdoor blijft hij voor altijd mooi en kan je er bijvoorbeeld ook mee onder de douche. Zo mooi!

De sieraden van Jacey® zijn ontzettend leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld Moederdag, Vaderdag of Valentijn. Je kunt voor iedereen zelf een op maat gemaakt cadeau laten maken. Ontwerp een armband met naam, sleutelhanger met foto of een moeder dochter armbanden set, zo heb jij dit jaar het leukste verjaardagscadeau, Sinterklaascadeau of Kerstcadeau! 😉

Wat nog veel leuker is, is dat ik één zo’n armband met naam mag verloten hier op Instagram, dat is pas goed nieuws! Doe je mee? Volg dan de volgende stappen:

♡ Volg @miniliefde op Instagram
♡ Volg @jaceys.nl op Instagram
♡ Laat bij Jaceys en bij mij de naam achter die jij op jouw slavenarmband wil hebben
♡ Extra kans: tag iemand en zorg dat jullie ons beide volgen!

Deze winactie is niet gesponsord door Instagram. Good luck!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply