Persoonlijk

Henna Brows bij Schoonheidssalon Zacht

maart 3, 2018

Afgelopen week ben ik bij Dominique van Schoonheidssalon Zacht langs geweest voor mijn wenkbrauwen, deze waren nodig weer toe aan een opfrisbeurtje (lees: december zijn ze voor het laatst gedaan haha..). De vorige keer koos ik voor een Henna Brow treatment en deze was mij zo goed bevallen, dat ik daar nu weer voor ging. Op naar opnieuw mooie wenkbrauwen!

Heel leuk en aardig allemaal, maar wat is een Henna Brow treatment nou eigenlijk? Met deze wenkbrauwbehandeling worden de haartjes en dus ook de huid onder je haartjes geverfd met henna, hierdoor krijg je een heel natuurlijk effect welke langer blijft zitten dan de ‘gewone’ verf voor de wenkbrauwen: maximaal 14 dagen op je huid en zelfs 5 weken op je haartjes. Zo fijn. Ook is het heel vriendelijk voor je gevoelige huidje, want er komen geen chemicaliën aan te pas. Alleen hennapoeder en rozenwater.

Voordat de henna aangebracht wordt, wordt er eerst goed gekeken naar de vorm van je gezicht en de vorm van de wenkbrauwen. Wat is natuurlijk en wat past goed bij de vorm van het gezicht? Daarna worden de wenkbrauwen geshaped, pas wanneer deze de goede vorm hebben wordt de henna aangebracht. Dit is een heel precies en secuur werkje, wat je overigens helemaal aan Dominique over kan laten. De meest strakke en even wenkbrauwen ooit! En ook nog eens een superfijne en nette sfeer in haar eigen salonnetje in hartje Alkmaar.

Ik ben dus weer super blij met mijn wenkbrauwen & zal ze deze keer wel goed bijhouden 😉

Al enthousiast geworden? Boek snel online bij Schoonheidssalon Zacht en volg haar ook op Facebook of Instagram.

Liefs,
Erin

 

 

    Leave a Reply