Lifestyle Persoonlijk

Een visionboard maken

januari 1, 2023

Begin december deed ik iets waarvan ik dacht dat ik dat nooit zou doen. Gewoon omdat ik dacht dat het te “zweverig” was. Maar niets is minder waar. Wat ik gedaan heb? Ik heb een visionboard gemaakt!

Hoe ik hier zo bij ben gekomen? Ik had een heel leuk event van Kruidvat en hier werd een workshop visionboard gegeven, deze werd gegeven door Marian van Noort, zij is van Spiritainment. Marian heeft meerdere workshops die zij geeft en één daarvan is dus de workshop visionboard maken.

Maar wat is een visionboard? Met een visionboard zet je als het ware je wensen en dromen op papier. Je visualiseert hetgeen wat je wilt door er een collage van te maken. Je neemt tijdschriften en een groot vel, zoekt plaatjes en teksten uit die je aanspreken en deze plak je op. Niet te veel bij nadenken en onbewust creëer je dus hetgeen wat je onbewust wilt. Natuurlijk heb je altijd ook wel iets in je hoofd wat je graag wilt bereiken, neem dit vooral mee. Door het op te plakken en voor je te zien is je doel in beeld.

Mijne kan je hieronder zien:

Het grappige is dat Marian hem ook nog ging lezen en eigenlijk precies vertelde wat ik voelde, zonder dat we een woord met elkaar gesproken hadden. Mijn doel? Bewuster tijd nemen voor mijzelf, ruimte creëren en niet perfect is ook goed genoeg. Plus, hetgeen waarmaken wat ik altijd al graag wil. Dat zijn twee dingen die ik later vertel, maar wel al zichtbaar zijn in mijn collage. Benieuwd of jij ze ziet 😉

Kortom, perfect om 2023 mee te beginnen!

Mijn board staat in de woonkamer, ik zie hem dagelijks. Op naar mijn doelen!

liefs,

Erin

    Leave a Reply