Lifestyle Mode

Zwanger en sneakers!

juni 29, 2020

Oké, eerlijk is eerlijk: ik ben altijd al dol geweest op sneakers. Ze zitten gewoon heerlijk en ik woon er letterlijk in. Tegenwoordig kan dat ook gewoon, want sneakers onder een jurkje of rokje kan prima en het is nog beter wanneer je jurkje een andere print heeft dan je sneakers. Rond mijn middelbare school leeftijd had ik overigens dat lef niet haha. Ik speelde liever op safe met zwarte sneakers, past overal bij, lekker praktisch.

Dat is tegenwoordig wel anders! De meest felgekleurde schoenen staan in de kast en het liefste nog zo opvallend mogelijk. Het kan, dus waarom niet!? Ook nu ik zwanger ben merk ik dat ik liever sneakers draag dan andere soorten schoenen, het zit wat comfortabeler en ik heb minder last van mijn bekken. Fleurig de zomer door gaat dus wel lukken.  

Ik mocht bij Omoda een paar dames sneakers uitzoeken en je snapt dus wel dat ik even stond te springen van enthousiasme en daarna raakte ik lichtelijk in paniek. TE VEEL KEUZE! Nee echt, zonder grapjes. Er was veel te veel keuze, hoe kan ik hier één paar uit kiezen? Want alle kleurtjes vond ik leuk, maar goed, het is mij gelukt.  

Ik stuitte op deze pareltjes van Scotch and Soda sneakers! Lekker veel kleurtjes, een stevige sneaker en een goed voetbed. Vooral dat laatste vind ik nu wel erg belangrijk met mijn kwaaltjes. Anders let ik daar minder op, maar nu wil ik mijn lichaam toch zo min mogelijk belasten. En zo gezegd, zo gedaan. Bij Omoda bestellen gaat mega snel. Want wanneer je de schoenen voor 12u in de middag besteld, dan heb je ze diezelfde dag nog in huis. Bestel je voor 23.59? Dan de volgende dag. Heerlijk! Ik ben niet zo goed in wachten namelijk haha.  

En oordeel zelf: ze zijn te leuk he! 

Liefs,  
Erin  

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan even mijn disclaimer.

    Leave a Reply