Mode

Cadeau voor jezelf – Proud MaMa

juli 6, 2020

Jezelf pamperen tijdens je zwangerschap, ik vergeet dat nog wel eens haha. Vooral omdat ik gewoon lekker druk ben met de kleine en vooral voor haar in de weer ben. En voor Senn. En voor het gezin. Mezelf zet ik ergens onderaan de lijst. 

Maar toen kwam Proud MaMa om de hoek! Een heerlijke lijn met sieraden welke speciaal voor alle mama’s is én zelf een beetje voor je kindjes. Zo is het een beetje voor jezelf en een beetje voor je kindje, wat bij mij dan weer erg goed valt haha. Proud MaMa is er voor alle mama’s en maakt kettingen, armbanden en accessoires. De sieraden worden gemaakt van metalen, kralen en glaskralen. Het is dus wel van belang dat je er goed en zuinig mee omgaat, maar dit moet geen probleem zijn met deze pareltjes.  

Proud MaMa
Proud MaMa

Ik ben zelf vooral groot fan van de babybells, dit zijn zwangerschapskettingen met een belletje erin. Deze beweegt over je buik heen wanneer je bijvoorbeeld loopt en geeft een fijne tinkeling welke de kleine in je buik ook kan horen. Dit kan geruststellend werken en zorgen voor troost en herkenning na de bevalling. Je kleintje kan dit echt herkennen. Je baby kan ongeveer horen vanaf +/- 5 maanden, dus vanaf die tijd is het erg leuk om de zwangerschapsketting te dragen.  

De babybell die ik heb is de babybell SMALL, dit vind ik wat subtieler en beter bij mijzelf passen. Je kan hem verder echt werkelijk overal bij dragen.  

Ook helemaal enthousiast en wil je gaan shoppen? Kijk dan even op de site van Proud MaMa naar de verkooppunten van dit merk. Dit is trouwens ook een onwijs leuke cadeau-tip voor alle zwangeren onder ons. #tipje 

Liefs,  
Erin 

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply