Mode

Kilometers lopen met Skechers

november 2, 2020

Ik weet nog wel dat ik “vroeger” als klein meisje al eens Skechers had, dit waren toen echt mijn favoriete schoenen! Om de looks, maar ook omdat ze zo lekker zaten. Daarna ben ik ze een beetje uit het oog verloren. Tot ik in een schoenenwinkel ging werken als bijbaan, je zag ze plots weer veel voorbij komen en wat waren ze weer leuk! Daar kocht ik mijn eerste paar sneakers van Skechers en nog vele volgden haha.

Net voordat wij op vakantie gingen ontving ik van Skechers een nieuw model: de Arch Fit, weer hele comfy schoenen met een zacht en sterk voetbed, schoenen die je aanschiet en eigenlijk niet meer uit hoeft te doen. Zo praktisch en ze zitten en lopen als wolkjes.

De stof is een soort mesh, maar het water komt er niet direct doorheen. Zo kan je dus prima een regenbuitje doorstaan, door deze stof ademen ze wel weer heel erg goed en dat vind ik toch altijd wel erg prettig bij sneakers. Ik krijg anders echt wel last van hete voeten, vooral omdat ik sneakers ook altijd aan doe op dagen waarbij je meer moet lopen.

Tijdens onze vakantie heb ik dus eigenlijk alleen maar deze schoenen gedragen haha. De eerste dag al direct de hele dag en had totaal geen zere voeten of last van blaren, dat was wel echt heel erg fijn. Ook de kleur is praktisch! Ze zijn er ook wel in het lichtroze, maar zelf vind ik zwart even wat mooier en neutraler. De prijs valt voor mooie en goede sneakers ook enorm mee! Ze zijn € 79,99 euro en geloof mij, je loopt er langer dan een jaar op. Zomer, winter, het maakt allemaal niet uit!

Ben jij al bekend met Skechers?

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply