Mode

Shoppen bij Kleertjes.com – Inspiratie

september 21, 2019

Nu Senn wat groter wordt vind ik het steeds lastiger worden om geschikte kleertjes te vinden voor hem. Op een één of andere manier is het voor meisjes (naar mijn idee) toch makkelijker! En ook toen Senn nog mini was. Nu is het een heuse peuter, in maatje 92 die lang en dun is. Een vreselijke combi haha. Gelukkig konden we shoppen bij Kleertjes.com, hier heb je bijvoorbeeld ook Name It en Vingino, dit valt lekker smal!

Deze twee merken had ik dus direct in mijn mandje gegooid. Hoewel ik nog geen ervaring had met Vingino voor Senn, ben ik mega fan! Wat een mooie pasvorm en wat een mooie kwaliteit. Dit shirtje heb ik ervan en de kleur is heel mooi. Staat lekker stoer 🙂

Verder had ik een broekje (skinny), een shirt en een trui van Name It. Alles in maatje 92, dat is momenteel prima voor Senn. De trui was trouwens opvallend groot voor een Name It modelletje, maar gelukkig wel in verhouding. Dus tegen de tijd dat het winter is zal Senn hem goed passen. Wil je hem direct aan kunnen bij je kindje? Dan zou ik een maatje kleiner dan normaal nemen.

Ik vond het trouwens nog knap lastig om te kiezen 😉 Mocht ook weer niet te veel uit de hand lopen haha. Dus ik heb nog maar een wishlist aangemaakt welke ik altijd nog kan shoppen. Hieronder dus wat inspiratie! (Ook voor meisjes, want dat vind ik gewoon leuk haha).

Jongens
Meisjes
Baby

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply