Winnen

Shoppen bij KIDZS Bergen + winactie

november 12, 2019

Voor Senn ben ik altijd opzoek naar de leukste winkels en kleertjes, maar omdat hij vrij smal en lang is, is het online vaak wel een ding. Tenzij ik het merk ken, anders shop ik niet zo snel online voor onze kleine peuter.

In de buurt zitten helaas ook tegenwoordig maar weinig echte kinderkledingwinkels, dus dan is de ruimte beperkt. Tot! Tot je een heerlijk pareltje ontdekt in het centrum van Bergen (N-H). Hier zit namelijk KIDZS Bergen, een kinderkleding winkel met een onwijs grote keuze voor mini’s tot teens. En dit met alle bekende merken zoals Name It, Feetje, de welbekende laarzen en echt nog zoveel meer.

De kleding is betaalbaar en hip, gaat altijd mee met de mode en het seizoen en valt goed te combineren (vooral dat laatste word ik blij van). De winkel heeft ook een ruime keuze uit kadootjes voor kindjes, van ringen tot haarmode, van tasjes tot kraamcadeautjes.

De winkel is dus gevestigd in het centrum van Bergen, een onwijs leuke plaats dichtbij het bos en het strand, je kunt hier dus prima een dagje vertoeven als je van wat verder weg komt, want ook de restaurants en terrassen zijn erg gezellig. Wel gaat de winkel verhuizen en vestigen zijn zich vanaf februari in het nieuwe pand. Geen paniek! Het is maar één deur verder en een flink stuk groter, nog meer reden om te shoppen dus.

Wij mochten bij KIDZS Bergen een leuke outfit uitkiezen voor Senn, wat soms met een opstandige peuter ook nog wel een uitdaging kan zijn, maar hier was het zo ontspannen en gemoedelijk! De eigenaresse is enorm vriendelijk en maakt gemakkelijk een praatje, stelt zich open en vooral de kindjes op hun gemakt. Senn kon, terwijl wij in de winkel aan het neuzen waren, in het speelhoekje een filmpje kijken en met het speelgoed spelen. Dit viel goed in de smaak en na een klein poosje was Senn zo gewend aan de omgeving dat hij de boel begon af te breken haha. Gelukkig zijn ze wel wat gewend bij KIDZS.

We hebben een toffe broek van Name It, een longsleeve en een vest van Tumble ’n Dry gekozen. Stoere kleding voor een stoere peuter. Overigens begonnen mijn eierstokken ook wel weer te rammelen toen ik daar alle leuke babykleertjes zag hangen, ooooohhh het is allemaal zo leuk!

En wat ook leuk is? Ik mag twee volgers blij maken met een tegoedbon ter waarde van 25 euro om te besteden bij KIDZS Bergen! YAAAY. Wat je hiervoor moet doen?

  • Volg KIDZS Bergen op Instagram
  • Volg mij op Instagram
  • Tag twee vriendjes of vriendinnetjes die hier ook blij van worden
  • Extra kans? Deel deze actie in je stories.

EN! Als je shopt in november en december krijg je nog een mooi voorleesboek cadeau, nog meer reden om nu naar Bergen te gaan.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply