Mode

Review: lederen slofjes van LINKT

juni 6, 2017

Ik ben gek op alles wat met Senn te maken heeft, met name kleertjes en schoentjes doen het erg goed. Ik kan geen genoeg krijgen van het shoppen voor Senn zijn garderobe (wat gelukkig vaak mag aangezien hij groeit als kool) en menig maandsalaris gaat op aan de meest leuke shirtjes, broekjes en schoentjes. Van het één kwam het ander en kwam ik in contact met LINKT die een testertje zocht voor haar lederen slofjes, kom maar op!

LINKT is opgericht door Terry, een studente Designgeschiedenis. Ontwerpen is altijd haar passie geweest en zo begon LINKT met de verkoop van handgemaakte lederen tassen. Hierna volgde al snel andere producten, waaronder deze leuke slofjes. Met de grootste zorg gemaakt van een heerlijk zacht leder.

Toen ik de slofjes binnenkreeg was ik gelijk al enorm fan, wat een mooie kleur! Daarnaast zijn ze ook nog eens stoer en geschikt voor een jongetje of meisje. Senn en ik hebben ze uitvoerig getest en ze vallen, zoals je kunt zien, zeker in de smaak. Ze zijn nog wel iets te groot voor dit kleine fijne ventje, maar evengoed blijven ze toch goed aan zijn voetjes zitten. Ze zijn super makkelijk aan te trekken doordat je ze een soort van kunt ‘uitrekken’. De slofjes zijn aan de binnenkant van een zacht stofje, hierdoor zijn ze nog comfortabeler. Ook zijn ze lekker soepel en kunnen ze bij de eerste stapjes ook goed gedragen worden.

We moeten nog eventjes wachten tot Senn ze helemaal goed past, maar favoriet zijn ze zeker!

Ook nieuwsgierig geworden? Je kan LINKT vinden via haar website, Facebook of Instagram.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply