Baby

Draagfotoshoot Stijlvol in Beeld

juni 2, 2017
Ik ben dol op het dragen van Senn. Waar ik tijdens mijn zwangerschap niet zo van kon genieten, verdien ik dit gevoel nu dubbel en dwars terug. Ik begon dolenthousiast en een tikkeltje onbezonnen aan het draagavontuur. Ik kocht zonder enige kennis een draagdoek en zou dat geval wel even fixen, zo moeilijk kon het niet zijn toch?
Uch, de waarheid bleek toch iets harder te zijn. Deze draagdoek was niet mijn match en ik besloot hem te verkopen. Een aantal huurdoeken- en zakken verder vond ik drie matches. Een draagzak van Hoppediz, een ringsling van Little Frog en een geweven draagdoek van Yaro. Stuk voor stuk grote favorieten en nu Senn er steeds meer aan begint te wennen, is het alleen maar meer genieten. 

Toen ik zag dat Charlène van Stijlvol in Beeld Fotografie draagmama’s zocht voor een fotoshoot (ja, in de zin van mama’s met een draagdoek hihi) werd ik heel erg blij. Van het één kwam het ander en zo stond ik op een zonnige dinsdagochtend bij een meer hier dichtbij. Vriendlief was hard aan het werk, dus nam ik mijn vader bepakt en bezakt mee voor assistentie. Wat voor mij en Charlène wel heel fijn was 😉  Ze nam ruim de tijd voor mooie en neutrale foto’s, foto’s die mij lieten zien zoals ik was en die de band tussen mij en Senn nog meer benadrukte. Naast het schieten van de foto’s was het ook gewoon erg gezellig en vloog de tijd voorbij, Senn zat lekker in de draagdoek terwijl ik mij op mijn gemak voelde voor de camera. Ik geloof dat we elk plekje van de mooie natuur gezien hadden en er was totaal geen tijdsdruk, zo fijn! Werkt tenslotte ook erg rustgevend voor de kleine man. 

Na de gezellig fotoshoot kreeg ik twee weken later het berichtje dat de foto’s klaar waren om bekeken te worden en zo zat Charlène de avond erna bij ons thuis op de bank met een koppie thee, gezellig! Een mooie slideshow met alle foto’s stond voor ons klaar, een super fijn en sfeervol filmpje. Hierna konden Peter en ik op ons gemak de foto’s uitkiezen die wij in ons fotoalbum wilden, een stuk of 12. Jeetje, wat was het moeilijk kiezen! Na nog een tijdje gezellig gekletst te hebben was het toch echt tijd om de avond af te sluiten en met onze keuzes op zak ging Charlène voor ons aan de slag. 

Wat was dit een fijne en gezellige ervaring! We voelde ons super op ons gemak en ik zou het zo nog een keer gaan doen. Dankjewel Charlène! Bezoek zeker Charlene haar website en Facebook, daarbij heeft ook zij een superleuke blog geschreven over ons fotoavontuur, lees deze hier

Liefs,
Erin

    Leave a Reply