verzorging Winnen

Review anti-pollution complex Lavera

juli 29, 2018

Zijn jullie al bekend met de verzorgingsproducten van Lavera? Dit is een van oorsprong Duits merk met natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijke make-up. Inmiddels zijn de producten in veel meer landen dan alleen Duitsland te krijgen, maar ik moet bekennen dat ik dit merk toch echt voor het eerst heb gezien bij de DM drogist in Duitsland haha.

Ik heb uren getwijfeld voor het schap of het een fijn merk zou zijn en welke lijn ik überhaupt moest gaan kiezen. Ik kan op zich prima Duits lezen, maar toch wist ik het echt niet. Eenmaal thuis aangekomen kwam ik erachter dat Lavera dus ook te koop is bij Koopjesdrogisterij, inclusief hele fijne beschrijvingen op de website (in het Nederlands!). BAM! Dat is goed nieuws en wat nog leuker was, ik mocht de nieuwste lijn gaan reviewen, zodat niet alleen ik overtuigd zou raken, maar dat ik jullie ook kan overtuigen 😉 Maar! Zijn de producten dan echt zo fijn? Of valt dat toch een beetje tegen? Ik ga jullie er alles over vertellen.

Net vertelde ik natuurlijk al dat de producten van Lavera (tot zover mogelijk) natuurlijk zijn. Dat vind ik altijd fijn, zo min mogelijk troep op je huid. De producten van Lavera die ik getest heb de afgelopen weken zijn van de anti-pollution complex lijn. “De wat?” hoor ik je denken 😉 Deze lijn is ontwikkeld zodat jouw huid 24 uur lang beschermd is tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Het zorgt ervoor dat je huid goed gehydrateert blijft en zijn veerkracht behoudt, ook gaat het de veroudering van je huid tegen. BAM! Dat klinkt dus perfect.

De Hydro Effect Cleansing Balm is een zachte reiniger voor de huid, je kan deze dagelijks gebruiken voor de ochtend en de avond. Deze cleansing balm zorgt ervoor dat alle make-up goed verwijderd wordt en ik moet je zeggen, hij is fijn! Alle producten van deze lijn hebben een zachte zoete geur, ik wist in het begin niet zo goed wat ik ervan moest denken, maar nu vind ik de geur echt heerlijk! Hij maakt mijn huid lekker zacht en zorgt ervoor dat hij niet droog wordt of gaat trekken, fijn.

Ook hoort er een gezichtsmasker bij deze lijn. Met dezelfde geur als de cleaner, alleen dan een wat dikkedikker substantie. Deze Detox Effect Mask kan je meerdere keren per week gebruiken en zorgt voor een intensere reiniging van de huid, alle vuildeeltjes van make-up en buitenaf worden mild verwijderd. Ik ben dus niet zo’n masker type, dus ik gebruik hem niet vaak, maar hij doet wat hij belooft. Een heerlijk zachte reiniger! Toch vind ik 10 tot 15 minuten stilzitten met spul op mijn gezicht niet helemaal je van het, maar dat is puur persoonlijk 😉

Na het reinigen van mijn gezicht gebruik ik het Hydro Effect Serum, een lichte en dunne crème (niet vet! Jippie!) welke de huid voedt en hydrateert. Ik was dus heel bang om deze te gaan gebruiken, omdat de meeste serums die ik gebruikt heb, toch te vet waren voor mijn gezicht met als resultaat dat ik allemaal pukkeltjes kreeg. Dit serum is dat dus helemaal niet, het is een heerlijk dunne crème welke heel snel in je huid trekt. Hierna kan je dus direct de Hydro Effect Day Cream gaan gebruiken. Een dagcrème die super snel intrekt en de huid soepel en verzorgd achterlaat, daarbij zorgt hij ook nog eens voor een mooie teint. Deze vind ik dus echt het meest fijne van de hele lijn! Trekt inderdaad super snel in, mijn huid is zacht en plakt totaal niet. Ik kan gewoon gelijk mijn make-up aanbrengen, ideaal.

Conclusie: een hele fijne lijn die mijn huid echt laat stralen. Voor het gebruik van deze producten had ik nog best veel puistjes en pukkeltjes, maar nu, na ongeveer twee weken is mijn huid vrijwel glad en heel zacht. Zeker eentje om te blijven gebruiken dus!

Liefs,
Erin

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply