Mode

MAMALOVES sieraden + winactie

oktober 4, 2019

Ik ben gek op sieraden en dan helemaal sieraden met een verhaal erachter: een verhaal van jezelf of een verhaal van een ander. Zoals je bijvoorbeeld het goede doel kunt steunen met je aankoop. Zo werd ik eigenlijk ook verliefd op de sieraden van MAMALOVES.

De sieraden van MAMALOVES worden allemaal met de hand gemaakt, met heel veel liefde. Dit om een dierbaar moment in je hart te kunnen sluiten en bij je te kunnen dragen. De inspiratie kwam van een ouderwetse goudsmid in Marseille, hij graveerde alles met de hand en gaf de sieraden hiermee een persoonlijke touch, ieder stuk was uniek. Alle sieraden zijn naar eigen wens samen te stellen en je kunt ze prima combineren met andere sieraden, dat vind ik altijd erg prettig.

Bij MAMALOVES heb je de keuze uit armbanden, kettingen en oorbellen. Wat ik eerder al noemde: “het goede doel steunen met je aankoop” kan ook bij MAMALOVES. Zo hebben zij de Balloon charm in het leven geroepen. Bij aankoop van een Balloon charm (welke je ook weer naar wens kunt personaliseren) gaat er € 7 naar het goede doel. Zij hebben gekozen voor Stichting Jarige job, deze stichting zorgt ervoor dat kinderen van ouders die het minder breed hebben ook gewoon hun verjaardag kunnen vieren. Wat een mooi initiatief!

En nu het oktober is, kan de maand tegen borstkanker je ook niet ontgaan! Ook hiervoor heeft MAMALOVES een mooie armband ontworpen. Deze kan je personaliseren, maar je kan ook kiezen voor de standaard tekst van de armband.

Opzoek naar nog meer moois? Er is nu ook een nieuwe armband ontworpen. Dit is een armbandje met een klavertje vier en hij is zo mooi! Hij kwam ook op precies een goed moment, want ik was net mijn eigen onderneming gestart. Een beetje geluk mag dus zeker 😉

Bij ieder sieraad kan je kiezen uit zilver of verguld 18k goud. Ook kan je verschillende kleuren touw kiezen voor het armbandje, ik heb de camel gekozen. Past overal bij! De tekst op de voorkant zit bij de prijs in en wil je er ook eentje op de achterkant? Dan betaal je iets meer.

Wat een mooie en stijlvolle sieraden zeg! Ik ben er helemaal blij mee en draag mijn armbandje iedere dag. En nu het leuke: ik mag een klavertje vier armbandje weggeven! Yaaaay!

 • Volg mij (@miniliefde)
 • Volg Mamaloves (@mamaloves)
 • Tag twee vriendjes of vriendinnetjes
 • Extra kans? Repost de foto van mijn feed in je stories.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

 • Reply
  Last minute cadeautips! - miniliefde
  december 18, 2019 at 11:12 am

  […] gepersonaliseerde armband van MAMALOVES! (de winactie is inmiddels voorbij). Bij MAMALOVES heb je zoveel keuzes en opties, dat er zeker een […]

Leave a Reply