Boeken Lifestyle

Waardevolle momenten vastleggen met Maan Amsterdam

juni 2, 2020

Ik ben zo’n persoon die het liefste in het moment blijft leven, die dingen eindeloos wilt onthouden en herbeleven. Tot vervelens aan toe sta ik met een camera in mijn handen om alles vast te leggen wat Senn doet, dit zal bij baby no. 2 niet heel anders zijn. Die hunkering naar alles onthouden heb ik altijd al gehad, ik schreef dagboeken vol met mijn belevenissen en gevoelens. Toen dus het pakketje van Maan Amsterdam op de deurmat viel was ik dolblij! Ik kan alles goed vastleggen!

Maan Amsterdam is opgericht door twee Hollandse dames. Zij ontwerpen boeken die jou als gebruiker het WOW gevoel moeten geven en ik moet het ze nageven, dat doen de producten! Alle producten hebben een zachte uitstraling die niet te veel opvalt, maar genoeg om gezien te worden. De naam “Maan” staat voor vrouwelijkheid en moederschap en bestaat uit de twee namen van de dames achter dit merk.

Ik kreeg drie producten uit de collectie opgestuurd: Mijn opgroeiboek, de familieplanner en Mijn zwangerschapsdagboek. Stuk voor stuk items die je eigenlijk gewoon moet hebben.

Het Zwangerschapsdagboek vul je per week in en iedere week staan er ook andere vragen in die je kan beantwoorden. Vooral de afwisseling vind ik erg leuk, dit houdt het iedere week anders en zorgt ervoor dat je zelfs een beetje na moet denken over de antwoorden. Ook is er ruimte voor bijvoorbeeld foto’s van je echo’s en kan je zelf de data invullen. Ideaal!

Het Opgroeiboek is een boek waarin je de mijlpalen van je kindje bij kunt houden, dit is een boek voor 1 t/m 4 jaar. Ik wilde hem eigenlijk gebruiken voor Senn, maar ga dit toch voor baby no. 2 doen, zo kan ik echt vanaf het begin beginnen! Ook hierin kan je foto’s kwijt, herinneringen en staan er vragen tussendoor. Super leuk dus om bij te houden. Had ik dit maar geweten bij Senn.. Oja! Ook onwijs leuk: je kan de groei en ontwikkeling in 1 tabel bijhouden achterin het boek.

De Familieplanner is momenteel mijn redder in nood haha. Ik heb een heus zwangerschapsbrein en ben niet in staat om ook maar iets te onthouden. Ik doe veel, werk veel en nu komen er dus ook nog afspraken bij voor de verloskundige, echo’s, kindlief naar de tandarts, vriendlief naar de kapper. Ik onthoud het niet meer hoor 😉 Vriendlief denkt dat ik het wel kan onthouden, maar niet als ik zwanger ben haha. Dus houden wij nu elke week de planner bij. Wat gaan we doen? Waarheen? Wanneer? Waar werk ik en wanneer gaat Senn naar de kindjes? We hebben weer overzicht!

Dit zijn dit echt stuk voor stuk leuke en bruikbare boeken die je gewoon wilt (MOET!) hebben. Leuk voor later en heel handig voor nu. Ben jij al bekend met Maan Amsterdam?

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply