Lifestyle Persoonlijk

Genderreveal foto’s maken!

juni 10, 2020

Net voordat de Corona uitbrak had ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen, wat waren we blij! Maar een week later was ik toch iets minder blij: Corona kwam om de hoek en ik moest plots alles alleen gaan doen. Van de controles tot de echo’s en ook de fotoshoot om het bekend te maken kon niet doorgaan. En tuurlijk, er zijn veel ergere dingen, maar door mijn hormonen kon ik het even niet realistisch plaatsen 😉

Gelukkig is alles nu wat makkelijker en hoef ik niet meer in mijn uppie naar controles toe, ook mag je weer wat meer de straat op. Kwam dat even goed uit! We wilden namelijk dolgraag foto’s maken om het geslacht van baby no. 2 bekend te maken. Wel op een originele manier en een manier die je ook zelf gemakkelijk kan doen, want je weet tenslotte nooit wanneer er weer meer beperkingen komen. We moeten dus op alles voorbereid zijn!

De eerste fotosessie was een iets minder succes, ik kocht rookbommen en dit was 20 seconden mega veel rook en geen zicht, hilarisch wel. Maar ik adem nog steeds roze wolkjes :’) Dus echt goed voor de gezondheid? Nee. Praktisch om zonder “echte” fotograaf te doen? Nee.

En daar kwam Genderreveal.nl om de hoek! Een webshop die al sinds 2016 jouw genderreveal producten verzorgd, ook wanneer je het geslacht niet wilt weten en dus als verrassing wilt houden tot het moment suprême. Je hebt er werkelijk alles: decoratie voor feestjes, fakkels, confetti, ballonnen. Noem maar op en je kan het hier shoppen.

Ik kreeg van Genderreveal.nl een roze fakkel om zo te laten zien dat het echt heel makkelijk is om zelf super leuke en mooie foto’s te maken! De rookfakkel doet het ongeveer 50 seconden en dat is echt heel lang, ik had mijn camera op de automatische stand en mijn zus hield gewoon het knopje ingedrukt, we hebben meer dan 100 foto’s gemaakt en zelfs toen rookte ie nog haha. Je steekt hem aan als een soort lucifer, hierna ontstaat er kort een vlammetje en daarna komt de rook. Als je de fakkel aan de onderkant vasthoudt dan wordt hij ook niet warm, prima te doen dus.

Wil jij nou ook zulke leuke foto’s maken? Check dan even de site van Genderreveal.nl voor deze rookfakkels, je krijgt hier geen spijt van!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply