Huis

Klussen in huis met Dremel!

april 14, 2020

Ik denk dat wij bij die vele Nederlanders horen die nu lekker in huis bezig zijn, je hebt ook niet echt een andere keus nu we verplicht thuis moeten zijn. Dus al die klusjes die normaal blijven liggen, kunnen we nu fijn oppakken! Jippie 😀

En geloof mij, er was een hele waslijst aan dingen die nog gedaan moesten worden, maar door gebrek aan tijd konden we ze gewoon niet oppakken. Gelukkig nu dus wel. En het pakketje van Dremel kwam dan ook precies op tijd. In het pakket van Dremel zaten meerdere dingen:

– Een Dremel Multi-tool, hier kan je werkelijk alles mee. Van schuren tot slijpen, van gaatjes maken tot iets glad maken. Hij werkt draadloos en de accu kan opgeladen worden.

– Een veiligheidssetje met handschoenen, een bril en een mondkapje. Veiligheid voor alles.

– Een Dremel bankschroef. Spreekt denk ik wel voor zich. Ideaal wanneer je iets goed stevig moet vastleggen, dan kan je eigenlijk niet zonder een bankschroef.

– Ook zat er nog een accessoire koffer bij met nog ongeveer 70 onderdelen die voor de multitool gebruikt kunnen worden.

Een klus die al een hele poos stond te wachten was het kaal halen van het tafelblad van onze eetkamertafel. Deze tafel kochten wij zo’n 3 jaar geleden via Marktplaats en eigenlijk wilden wij graag het hout terug hebben. Best een klus, vooral omdat de tafel een sierrandje heeft. Maar met de multitool lukte dat dus perfect! We gebruikten hiervoor een schuurkopje en konden zo perfect het sierrrandje behouden en de rest van de tafel kaal schuren.

Het ging opvallend makkelijk hihi. Zelfs voor iemand zoals ik!

Zijn jullie ook lekker aan het klussen?

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply