Mode Persoonlijk

Een gouden sieraad van Isabel Bernard voor jezelf

november 23, 2020

Dat ik van sieraden hou is geen geheimpje haha, ik ben er dol op! Vroeger verkoos ik zilver altijd boven goud, maar de laatste jaren is mijn smaak enorm veranderd en ben ik dol geworden op goud. Een iets duurdere smaak, maar wat mij betreft veel duurzamer en mooier! Daarbij: het hoeft niet mega duur te zijn. Zoals bijvoorbeeld de sieraden van Isabel Bernard.

Zo kwam ik bij het merk Isabel Bernard uit, dit is een merk met betaalbare luxe voor iedere vrouw. Klinkt goed toch? Het merk focust zich op mooie en tijdloze sieraden welke ook vrij betaalbaar zijn. Zo is het voor iedereen haalbaar om een mooi sieraad bij zich te kunnen dragen. Hoe tof is dat? Daarbij zijn de collecties vernoemd naar fijne plekken in Parijs, een stad die ik zo mooi en leuk vind. Dat maken de sieraden en de gedachte achter de sieraden ook nog eens romantisch.

Nu komen de feestdagen er alweer bijna aan! De Sint is in het land, dus misschien een mooi moment om na te denken over je wensenlijstje? Wij thuis doen vaak een iets duurder cadeau voor elkaar, in plaats van allemaal mini spulletjes. Gewoon omdat we het vaak toch niet weten wat we moeten vragen en iets van een sieraad koop je niet zomaar voor jezelf. Althans, ik niet 😉 Dus een mooi moment om dit eens op je lijstje te zetten!

Van Isabel Bernard kreeg ik een hele mooie en fijne gouden armband. Deze is heel subtiel, maar valt toch wel degelijk op. Bijzonder als een sieraad dat voor elkaar krijgt! Ik heb vrij dunne polsen, dus te dik moet ook zeker niet. Dit is de Belleville Lina armband van 14k goud, en dus top voor een smalle pols. Ook zijn er naast gouden armbanden voor dames ook prachtige ringen en 14 k gouden kettingen te shoppen bij Isabel Bernard. Ik heb inmiddels een flinke wensenlijst nog in deze shop, dus ik mag de Sint en anders de Kerstman wel even lief aankijken hihi.

Wil jij nou ook een mooi en tijdloos sieraad? Check even de website van Isabel Bernard!

Liefs en fijne dagen,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply