verzorging

Sans Soucis Illuminating Pearl

juli 30, 2019

Ik kreeg plots een onwijs leuk perspakketje van de pakketjesman, namelijk een pakketje met de nieuwe producten van Sans Soucis! De Illuminating Pearl van Sans Soucis is een luxe lijn die verrijkt is met parelproteïne. Benieuwd wat ik van deze lijn vind? Lees snel verder!

De illuminating pearl van Sans Soucis belooft dat de collageenproductie en de elastineproductie geactiveerd wordt, dit verminderd de fijne lijntjes en rimpeltjes. Daarbij wordt ook een oneffen huid tegengegaan, je krijgt dus een egalere teint.

Het verminderen van rimpeltjes en fijne lijntjes vind ik soms wat lastig meetbaar, dit is toch een wat langere termijn resultaat en bij een wat jongere huid is het juist ter preventie van deze lijntjes en rimpeltjes. Wat ik tijdens het testen gemerkt heb is dat ik er geen nieuwe bij gekregen heb, dat is positief toch?

Oogcrème

Ik mocht twee producten testen: de oogcrème en de 24h crème. De oogcrème zorgt door de verkoelende applicator dat je direct een fris gevoel hebt, ook verminderd het de wallen en de fijne lijntjes. De lijn ruikt trouwens ook erg lekker! Dit hebben beide producten 🙂

24H crème

De 24H crème is een verstevigende dagcrème die zorgt voor een natuurlijke glow, voorkomt pigmentvlekken en verstevigd de huid. Vooral de voorkoming van pigmentvlekken vind ik erg belangrijk! Na mijn zwangerschap krijg ik ze supersnel in mijn gezicht, maar na het gebruiken van deze crème heb ik er nog geen nieuwe bij gekregen in het zonnetje. Fijn!

De oogcrème is te koop voor 34,50 en de dagcrème voor 39,50. Niet de meest goedkope producten, maar wel erg fijn!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb kregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply