verzorging

De nieuwe trendkleur van Make-up Factory!

maart 19, 2019

Woehoeee! Er is een nieuwe trendkleur en ook nog eens eentje die ik echt geweldig vind 😀 Namelijk…

“Living Coral”! Een hele mooie lichte koraalkleur waarmee je hele toffe (warme) looks kunt maken. Ik vind deze kleur juist zo leuk omdat ik hier (als beginneling) wat meer mee kan. Ik hou ook zeker van felle kleuren, maar dat vind ik voor mijzelf een no-go voor elke dag haha. Deze kleuren zijn juist perfect voor elke dag! Make-up Factory heeft een aantal hele mooie producten die perfect binnen deze trend vallen.

De producten die ik mocht testen zijn: een lipstick, Eye Color Rose Garden en de Rosy Shine blush. En ik kan je alvast verklappen: stuk voor stuk hele fijne producten 😀

De lipstick

Dit is een fijne, zachte/romige lipstick die een mooi pigment afgeeft. De kleur is fijntjes, niet te opvallend, maar toch mooi dekkend. Hij blijft ook heel mooi zitten en voelt niet vervelend aan op mijn lippen, gewoon lekker zacht. Overigens ook geen droge lippen aan het einde van de dag! Chill 😀

Eye Color Rose Garden

Dit palette heeft vier kleuren welke allemaal zo mooi gepigmenteerd zijn. Ik kom tegenwoordig zoveel oogschaduws tegen waarvan ik denk “mah”, maar van deze word ik heel blij! Wat een mooie kleuren.

Ook blijven ze mooi zitten en kan je ze goed opbouwen zonder dat je de laag eronder uitsmeert. Dit palette is te koop voor €21.

Rosy Shine Blush

Ooohh jongens kijk nou wat een plaatje dit is! Drie tinten blush, die zo mooi zijn bij elkaar. Overigens durf je hem ook bijna niet te gebruiken omdat hij er zo mooi uitziet 😀

De kleur die de blush afgeeft is mooi: subtiel, een lichte glans en past goed bij mijn huid. Deze blush is te koop voor €21.

De verpakkingen vind ik trouwens ook mooi! Ze stralen luxe uit en zijn niet over de top. Ook zijn ze stevig en praktisch. Al met al echt enorm fijne en mooie producten.

Liefs,
Erin

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply