Lifestyle

De Bodyhoop

april 19, 2019

Veel van mijn volgers weten ondertussen wel dat ik een beetje struggle met het feit dat ik graag (meer) zou willen sporten, maar gewoon de gelegenheid niet kan vinden om dit ook daadwerkelijk te doen. Lastig, maar helaas is dat niet anders.

Tot ik plots in mijn zoektocht de Bodyhoop tegenkwam. Dit is, zoals de naam al en beetje doet zeggen, een hoelahoep! En dan niet zo eentje die je vroeger had met glitters en felroze, nee dit is een heus fitness hoelahoep! Leuk!

Bodyhoop is opgericht door Angelique, zij worstelde na de bevallingen van haar kindjes met haar buik. Deze wilde maar niet terug in vorm komen. Na verschillende sporten geprobeerd te hebben kwam ze uit bij de hoelahoep en zag snel resultaat. Dit moet iedere vrouw weten! En met die missie is Bodyhoop op de markt gebracht: “een oplossing bieden en inspiratiebron zijn voor vrouwen die op een leuke en snelle manier fitter, strakker en sterker willen worden.”

Nee oprecht, ik werd gelijk blij hiervan. Dit kan je namelijk thuis doen, het zijn korte work-outs (ongeveer 10 minuten) en dus mega praktisch als mamazijnde. Sowieso is de Bodyhoop enorm geschikt voor het versterken van de buikspieren, het smaller worden van de taille en het verbeteren van de spieren. Perfect dus ook voor na een bevalling. Er wordt zelfs een buikspiergarantie gegeven, dus je spieren worden gegarandeerd getraind. De hoelahoep is 1,8 kg, dus op zich logisch dat je spieren moeten werken 🙂

De bodyhoop is dus niet alleen een hoelahoep. Er worden work-outs bij geleverd en een elastiek band om mee te trainen. Daarbij kan je je aansluiten bij een community, samen met nog duizenden andere vrouwen! En nog leuker: je kan meedoen met challenges, in mei begint er weer eentje van 30 dagen. Hiervoor kan je ook de besloten Facebook groep in gaan en zo elkaar motiveren en inspireren. SUPER LEUK! Als je nou echt alle effecten van de Bodyhoop wilt weten, klik dan even hier, daar zie je ze allemaal.

Ik ga de komende tijd de Bodyhoop gebruiken en testen, kijken of het echt zo effectief en leuk is. Stiekem denk ik echt dat het heel leuk is! Ik hou jullie dus op de hoogte over de ontwikkelingen haha 🙂

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.


    Leave a Reply