Lifestyle

Even aandacht voor jezelf

oktober 16, 2019

In het drukke alledaagse leven vind ik het soms enorm lastig om de focus en de aandacht op mijzelf te leggen, er is altijd wel iets wat belangrijker is, met op nummer 1: Senn. En het stomme? Ik ben mij ervan bewust dat ik meer tijd voor mijzelf moet nemen, maar meestal faal ik toch in dat plan haha.

Gelukkig kwam toen Michelle van Aandachtsmomenten om de hoek! Michelle staat klaar voor vrouwen zoals ik: vrouwen die meer stil willen staan bij hun leven en hun leven ook bewuster willen leven, wat een mooie gedachte! Met dit in haar gedachten heeft ze een aandachtsmomenten journal ontworpen.

Wat is het?

Deze journal is een soort dagboek waarin jij jouw persoonlijke aandachtsmomenten kunt invullen, want door het op te schrijven word je ook bewuster van hetgeen waar de aandacht op gefucst is of moet worden. Door dit inzichtelijk te maken kan je bewuster gaan leven en je tijd bijvoorbeeld gaan besteden aan de dingen waar je juist energie van krijgt, in plaats van dat het energie kost.

Mijn ervaring

Wat een verademing zeg! Ik probeerde sowieso elke dag wel stil te staan bij mijn dag en een soort van te reflecteren, maar wanneer je dit alleen in je hoofd doet, ben je het een uur later weer kwijt :’) Door dit dagboekje in te vullen sta je er bewust bij stil en kan je het ook teruglezen, wat je weer motivatie en inspiratie geeft. Mijn hoofd loopt meestal over van de ideeën en afspraken, door elke dag nu een momentje te nemen om de boel te overdenken, heb ik veel meer rust in mijn hoofd en is er toch nog chaos? Dan lees ik even terug en weet ik weer wat belangrijk is.

Dus heb je last van een gehaast gevoel en vergeet je stil te staan? Dan zou ik zeker deze aandachtsmomenten journal gaan kopen en invullen, het geeft mij zoveel rust in het drukke dagelijkse leven, zo fijn!

Je kan hem hier shoppen voor 24,50 euro, geloof mij: elke euro waard.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

  • Reply
    Georgina Lifestyle
    november 18, 2019 at 11:07 am

    Wat goed dat je deze Aandachtsmomenten journal gebruikt. Fijn dat dit bestaat. Zo sta je inderdaad even stil bij de dingen en kan je je overdenken waar jouw focus ligt. Je bent hier dan bewust mee bezig. Succes!

Leave a Reply